Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми е најмногу криво за Глен Џонсон...го имаа и така лесно го пуштија.Уште од тинејџер во Челзи и потоа да го дадеш во Портсмут за денес да биде еден од најдобрите десни бекови во Европа.Многу е подвижен и креативен,а ние нон стоп се мачиме со десната бековска позиција,ќе ги играме Босингва и Иванович а квалитетните ќе ги оставаме за други!
Мене ми е најмногу криво за Глен Џонсон...го имаа и така лесно го пуштија.Уште од тинејџер во Челзи и потоа да го дадеш во Портсмут за денес да биде еден од најдобрите десни бекови во Европа.Многу е подвижен и креативен,а ние нон стоп се мачиме со десната бековска позиција,ќе ги играме Босингва и Иванович а квалитетните ќе ги оставаме за други!
Глен Џонсон е само добар во офанзива ... во дефанзива е најголемото дупе шо сум го видел на таа позиција да игра.
Знам дека се интересираа Челзи за Рибери зимово али шо читам по вас изглеа го забораиле чим нема никаква информација.Какви Озил каков Силва чоеков нека го донесат и многу проблеми ќе си решат.
Мислам дека Рибери си ја продолжи верноста кон Баерн потпиша нов продужен договор или се лажам ?
3. Не знам за кого станува збор.
Мислам дека Рибери си ја продолжи верноста кон Баерн потпиша нов продужен договор или се лажам ?
Абе Озил и Силва и не треба ништо друго...таман Џо Кол го нема,Силва ќе си игра десно крило,Лампард и Озил централно и Малуда лево...Убедливо најдобар среден ред![]()

Друже не знам шо ќе прај Есиен ама десно крило дефинитивно ни треба...нели гледаш дека цела сезона дупката ни е таму,Малуда игра цело време и денсно и лево.А за друго Анчелоти нека му е мисли,дали му треба Озил или ќе игра со Есиен,тоа е помалце битно![]()
Деко во Челзи нема идинина,јавна тајна е тоа!А крилата...во тоа е и проблемот,што никогаш не играл со две различни крила,бидејќи Кол беше повреден скоро цела сезона а друг за таа десна позиција немаше а не дека не дека не играле со таа формација.Виде ли против Јунајтед,и Кол и Малуда беа во игра(десно-лево) па супер одиграа...порано и Врајт-Филипс играше тука,значи крило е потребно.Јас не памтам годинава Челзи да игра без деструктивец ..
И не памтам колку пати играл со две класични крила ( али ај кажи ми ти ).
А шо е со Деко , Калу ?
btw Анечка го продолжил договорот до 2012 година.

А Есиен шо ќе прај ? Ќе ги бодри од клупа?
Многу ме интересира овој Озил што играчиште е, до сеа го глеав само со Србија и воопште не ме импресионира со ништо. Па ете баш ќе го зирнам и со Енглезите каде што може да се оцени колку е квалитетен.
Деко во Челзи нема идинина,јавна тајна е тоа!А крилата...во тоа е и проблемот,што никогаш не играл со две различни крила,бидејќи Кол беше повреден скоро цела сезона а друг за таа десна позиција немаше а не дека не дека не играле со таа формација.Виде ли против Јунајтед,и Кол и Малуда беа во игра(десно-лево) па супер одиграа...порано и Врајт-Филипс играше тука,значи крило е потребно.
![]()
за тоа таа твоја идеја да се оствари е невозможна, затоа што тренерот има свој систем. Али ти тераш некоја твоја лична филозофија и лични желби шо се промените, за жал ако не си приметил.Глен Џонсон е просек. Босингва е вистински квалитет, само апсолутно ми е непознато шо и како е со неговата повреда. Иванович е принудно таму, и секоја му чест како покрива.Мене ми е најмногу криво за Глен Џонсон...го имаа и така лесно го пуштија.Уште од тинејџер во Челзи и потоа да го дадеш во Портсмут за денес да биде еден од најдобрите десни бекови во Европа.Многу е подвижен и креативен,а ние нон стоп се мачиме со десната бековска позиција,ќе ги играме Босингва и Иванович а квалитетните ќе ги оставаме за други!
Исфорсирано копиле е веќе. Можеби пред две години да. Сега не.Знам дека се интересираа Челзи за Рибери зимово али шо читам по вас изглеа го забораиле чим нема никаква информација.Какви Озил каков Силва чоеков нека го донесат и многу проблеми ќе си решат.
Есиен ќе гледа од трибини. Веројатно и докторите на Челзи се копита, ама во колената на Есиен нема лигаменти појќе.А Есиен шо ќе прај ? Ќе ги бодри од клупа?
Не се знај сумата на трансфер, то едно, иако е ниска пошто последна година договор му било ова.Инаку да, ги пропуштаме квалитетните играчи.
Пример за тоа е Штох, го даваме за 2.5м на турците а бараме сличен играч. Челзи - новиот Реал Мадрид!
Челзи играл многу пати без квалитетен деструктивец. То едно, а како второ, ни Есиен не е класичен деструктивец, само неговата разновидност го носи да е најдобар во овој тим на Челзи за то. Шо значи, добро би дошол еден Јаја Туре. Ама јебига....Јас не памтам годинава Челзи да игра без деструктивец ..
И не памтам колку пати играл со две класични крила ( али ај кажи ми ти ).
А шо е со Деко , Калу ?
btw Анелка го продолжил договорот до 2012 година.