Јас не праам муабет за системот на Мурињо шо играл и како играл ( две крила и еден во срцето на средината два деструктифци и еден шпиц ) .. не сум го прател тогаш Челзи а и не знам многу работи од тоа време само чат пат шо имам прочитано. Јас зборам за прошлата сезона , за нов систем за нов менаџер што го носи за нови идеи, али ете јас ќе ти кажам нешто за Анчелоти чим ти до сеа не си го уочил тоа. Нит у Јувентус , нит у Милан а нит у Челзи игра со крила

за тоа таа твоја идеја да се оствари е невозможна, затоа што тренерот има свој систем. Али ти тераш некоја твоја лична филозофија и лични желби шо се промените, за жал ако не си приметил.
Може Давор Озил е добар не викам не, само со Србија го глеав не го глеав нит со Гана нит со Австралија. За тоа сакам да го зирнам со Енглезите како ќе се покаже. Баш би ми било мило ако е толку добар и дојде во Челзи и го засили тимот како што треба. А за Вердер дека е најдобар и Диего праеше чуда и шо не за Вердер па кога отиде да игра во поглем клуб и во друга лига се изгуби скроз како сосема друга личност.