Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно!
http://www.football365.co.za/story/0,22162,8695_6206370,00.html

Сепак неговиот сегашен клуб не е нигде спомнат...
Ај со здравје да си го користите....инаку многу добар играч.....и не беа 10 милиони???? Овде гледам 6....јбг

--- надополнето ---

http://www.thejc.com/sport/sport-news/33016/benayoun-agrees-chelsea-switch

Ај со здравје да си го користите....инаку многу добар играч.....и не беа 10 милиони???? Овде гледам 6....јбг

Зато и јас викам, не е спомнат Ливерпул, излгледа само личните услови се решени, а со Ливерпул уште се прај муабет.
10 се многу, особено пошто Бенајун бил нешто скаран со Бенитез, а сега нема ни тренер - шо значи дека хаосот е голем. Сепак пошто тој новиот извршен на Ливерпул е фан на Челзи со сезонски билет со години, јас се надевам дека од љубов кон клубот кој го поддржува ќе го спречи овај трансфер. :pos2:

Се надевам дека на крај нема да се оствари трансферов на Банајун.
Ако дојде се надевам дека што помалку ќе го гледам на терен. Подобро накој од младинци да форсираше како замена за Џо Кол, отколку да го трпам Евреинов во дрес на Челзи.

Зато и јас викам, не е спомнат Ливерпул, излгледа само личните услови се решени, а со Ливерпул уште се прај муабет.
10 се многу, особено пошто Бенајун бил нешто скаран со Бенитез, а сега нема ни тренер - шо значи дека хаосот е голем. Сепак пошто тој новиот извршен на Ливерпул е фан на Челзи со сезонски билет со години, јас се надевам дека од љубов кон клубот кој го поддржува ќе го спречи овај трансфер. :pos2:
А ги виде ли личните услови???:pos2: во Ливерпул земал 75 000 $ неделно(ако не грешам) а во Челзи би требало повеќе......ај само вие платете ни 10 милиони и јас лично ќе ви го транспортирам хахахахахаха....инаку навистина добар играч.....џокер од клупа...но штом сака да си оди....нека му е

Ако дојде се надевам дека што помалку ќе го гледам на терен. Подобро накој од младинци да форсираше како замена за Џо Кол, отколку да го трпам Евреинов во дрес на Челзи.
Од твојот пост во божји очи ......... :( :(

И ја се надевам..но како што пошло,тој ќе ни биде првото засилување.
За Ди Мариа,не треба да се збори,зашто тој е веќе играч на Реал!
---------------------Чех--------------------
---Рамос-------Бане------Тери------Кол-----
-------------------Есиен---------------
--Хамшик------Лампард------Малуда
-------------Пато--------Дрогба
Шо убав би изгледал составов..:pipi:
Рамос ако не се донесе,десен бек може да игра Босингва или пак Бане а Алекс штопер.
А за везњак факт е дека мора да се донесе некој !! Само не Бенајун.
А за нападот,ако не Пато,тогаш..Торес или Агуеро.
И Чех не би го чепкал,но добро би било да се донесе некој солиден голман да биде резерва и Чех да осети дека има конкуренција!

Што ви смета бре Бенајун,што ви смета...Џо Кол подобар да не беше нешто сезонава.Што сакам да дојде и да ви ги затне на сите муцките...иначе 99% кај нас е веќе..
ПС..

Добро е...супер!Сега еден напаѓач ни треба....јас го сакам Хески!!!

Хески за 6-7 милиона да грее клупа , може.

Секаде пишува дека е официјално,на страната од Челзи сеуште нема ништо.Но,покасно сигурно ќе се потврди.
Епа Бенајун,маме ти ебем,добредојде во Челзи.Да даде Господ на клупа да седиш цела сезона...

Кога ќе ја чујам цената на траснферот,ќе ми се слоши,ама ај...

Сега сакам да ги видам кај нас,Карју од Вила или Роби Кин.
Одбрана Асу Екото и Басонг,среден ред Рајт Филипс да си го вратиме,и за на клупа да го земеме Харгривс од комшиите.
Ќе прајме попара!

Што ви смета бре Бенајун,што ви смета...Џо Кол подобар да не беше нешто сезонава.Што сакам да дојде и да ви ги затне на сите муцките...иначе 99% кај нас е веќе..
ПС..
Бенајун како од шала даваше хет-трик во Ливерпул :)
Добар играч е...

Колку години има знаеш?

Челзи е пензионерски дом.Само Калу 24 и Микел 22 се помлади.Другите се све на патерици.Не играј..
Ако Бенајун е вистинската замена за Балак и Кол,и ако со Бенајун Челзи ќе биде конкурентен на сите полиња,тогаш не знам што да речам.

Е сега управава да се извади за глупоста,да го земе Агуеро или Пато,и Озил е тогаш ќе им опростам,сега нека кршат глава.

Ако не каснам, со постот, тогаш честито Бенајун, каде прочитав дека го земате за замена за Џо Кол кој ке иде кај нас...Според мене, Бенајун е фантастичен фудбалер и земате одлично засилување, во истиот ранг со Кол....

Со среќа нека ви е, Поздрав

А ги виде ли личните услови???:pos2: во Ливерпул земал 75 000 $ неделно(ако не грешам) а во Челзи би требало повеќе......ај само вие платете ни 10 милиони и јас лично ќе ви го транспортирам хахахахахаха....инаку навистина добар играч.....џокер од клупа...но штом сака да си оди....нека му е
To се некаде 50000 фунти, шо значи мало покачување не е проблем за Челзи, иако не гледам зошто во Челзи би требало појќе да зема....

И ја се надевам..но како што пошло,тој ќе ни биде првото засилување.
За Ди Мариа,не треба да се збори,зашто тој е веќе играч на Реал!
---------------------Чех--------------------
---Рамос-------Бане------Тери------Кол-----
-------------------Есиен---------------
--Хамшик------Лампард------Малуда
-------------Пато--------Дрогба
Шо убав би изгледал составов..:pipi:
Рамос ако не се донесе,десен бек може да игра Босингва или пак Бане а Алекс штопер.
А за везњак факт е дека мора да се донесе некој !! Само не Бенајун.
А за нападот,ако не Пато,тогаш..Торес или Агуеро.
И Чех не би го чепкал,но добро би било да се донесе некој солиден голман да биде резерва и Чех да осети дека има конкуренција!
Хамшик? Тој Хамшик шо го гледав денеска чија градба ми делува ко никаква за Премиер Лига, па да не зборуваме за Челзи? За 10 милиони евра вреди да пробаш, се друго е „непресметан ризик“.

Колку години има знаеш?

Челзи е пензионерски дом.Само Калу 24 и Микел 22 се помлади.Другите се све на патерици.Не играј..
Ако Бенајун е вистинската замена за Балак и Кол,и ако со Бенајун Челзи ќе биде конкурентен на сите полиња,тогаш не знам што да речам.

Е сега управава да се извади за глупоста,да го земе Агуеро или Пато,и Озил е тогаш ќе им опростам,сега нека кршат глава.
Микел па оти е 22-годишен е играчиште? Балак со 33 беше, е подобар, и барем уште една сезона ќе биди подобар од него.

Ако не каснам, со постот, тогаш честито Бенајун, каде прочитав дека го земате за замена за Џо Кол кој ке иде кај нас...Според мене, Бенајун е фантастичен фудбалер и земате одлично засилување, во истиот ранг со Кол....

Со среќа нека ви е, Поздрав
Ова е навреда, Бенајун е неколку ранга над Џо Кол.... Тоа што ЦСКА Москва и Спартак Москва се единствените клубој го барале кога тој се скарал со Бенитез е доказ за тоа колку тој е добар. :turn:

Медиумот кој некогаш го ценев, а сега ми е главна „релаксација“, за Торес и Бенајун е муабетов....
Soccernet's source expects both players to be at Stamford Bridge next season :je:

Прекрасна најава пред уживањето во следењето на идната ѕвезда на Челзи и на светскиот фудбал од наредната сезона, Саломон Калу секако, кога веќе спомнуваме и за неговиот партнер во напаѓачкото дуо од соништата, Бенајун.
Ах, уште сега ги замислувам како растураат на Вембли во финалето на ЛШ ..... :vozbud:

Делот за Торес и те како ми се допаѓа,ама е неизводлив..
Пато/Агуеро во напад,и Озил и ќе шетам гол низ град.
Јесте да здосадив ама ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom