Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
band.jpg

Стара работа, релативно, ама морав.... :pos2:

Аман не ни честитајте ве молам...:)

П.С. Фил Невил да го земеме...

Абе остајте, барем сега-засега, апстрактни работи...
Удрете на шега, има материјал.

We all knew John Terry liked scoring at The Bridge, but this is ridiculous ! :tv:
John Terry has explained he didn't mean to have sex with Vanessa Perroncel - he just slipped while he was showing her how to take a penalty.

Жервињо да го земеме бе?
Ми остаи впечаток...црнец е,брз е,солидна техника,добар шут,22-3 години.За 10-15 милиони топ.

@HeadHunter

Не бе Фил,млад е.Да го собереме Фавали од Милан,или Бланко од Мексико.

Црнци само од Гана. Кај сите гледам талент, леснотија со топката во нозете. А кај слонојве сите се мачат кога ја имаат топката в нозе. Жервињо е најталентиран од нив, па зато ви личи ко добар, а уствари не е.

--- надополнето ---

Туку ја би за Коентрао, жилаво дете против најголемите копачи собрани на едно место = таман за Премиер Лига. Секако Арнесен испотроши еден куп пари со постојаните патувања до Лисабон за да ги следи Ди Мариа, Коентрао и Хави Гарсија, бар нешто ќар да видиме од то. Ко веќе Ди Мариа „замина“, останува Коентрао.

Овие не се нормални ако стварно го земат Бенајун :tapp:

Жервињо да го земеме бе?
Ми остаи впечаток...црнец е,брз е,солидна техника,добар шут,22-3 години.За 10-15 милиони топ.

@HeadHunter

Не бе Фил,млад е.Да го собереме Фавали од Милан,или Бланко од Мексико.

Таман е Фил,32-33 години има...може да игра десен бек,а и за копач го бива...

П.С. Фавали не ни треба,Бланко може...

:vozbud:

Чекајте не брзајте,ништо не е сигурно.Може сеа наеднаш пресврт,и ќе го видите со плав дрес...
Иако супер вест,како и да е.

--- надополнето ---

Црнци само од Гана. Кај сите гледам талент, леснотија со топката во нозете. А кај слонојве сите се мачат кога ја имаат топката в нозе. Жервињо е најталентиран од нив, па зато ви личи ко добар, а уствари не е.

--- надополнето ---

Туку ја би за Коентрао, жилаво дете против најголемите копачи собрани на едно место = таман за Премиер Лига. Секако Арнесен испотроши еден куп пари со постојаните патувања до Лисабон за да ги следи Ди Мариа, Коентрао и Хави Гарсија, бар нешто ќар да видиме од то. Ко веќе Ди Мариа „замина“, останува Коентрао.

Овој лев бек игра,а не ни треба играч на таа позиција.
Плус и овој Мурињо ќе го собере,така да...

Кога нашиве дремат,тоа е.

ако одиме на лев бек тогаш одличен избор е и бастос од лион, вчера го гледав против С. Кореа и има потенцијал, млад е, има дриблинг, техника шут, таман жирков да оди крило, и со ешли кол да се борат за позиција. верувам дека може да се снајде и на др. позиции.
ако не дојди бенајун, мислам дека треба да бараме цнетрален играч за врска, не крило. лево ќе ги имаме жирков, малуда десно калу и анелка.
некој играч со профил сличен на прило ама до кај 26-27 год. е премија за нас

r25e1i.jpg

:tv:

--- надополнето ---

ХА...читам по странски форуми,чудо е тоа колку го неќат Евреинот...

s1q3kj.jpg

Кај ќе го сакаме бе,ни брцаше некад голови,плус игра за екипата што највеќе ја мрзам,плус има 42424 години,и е скроз непотребен,.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom