Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито титула момци повеке од заслужено ја освоивте дај попуштете всабота да освојме и ние нешто греота сме :smir:

ајде конечно да напишам,честито нека ни е титулааааааааааааааааааааааааааааааааааааа после 3 години пак се врајќаме на победнички патеки и сите рекорди рушени со можеше да се напрает ,големи честити и за анчелоти шо ни помогни да се вратиме,сега уште ФА куп и до година лига на шампиони

Момци честитоооо титулааааа!!!!!! НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ!!!:tv:

Челзиевци откако од окт-ное ви ветив дека нема да напишам ништо во вашиот фан-клуб редно време беше сега да се вратам. Честитки за титулата :smir: иако нема да навлегувам во причините зошто и како ја освоивте (или поточно ние не ја освоивме). Се гледаме следната сезона и припремете се затоа што бидете сигурни ќе се вратиме посилни...:helou:

Честито нека ни е дечки :vozbud:!. Уф уф уф во каков стил сите, рекорди ги срушивме :vozbud:!

епа дечки честито титула се надевам дека следната сезона ке има повеке конкуренти нема пак да се јадат нашите тимови

очекувам да изненади тотенхем арсенал паа и уште некој тим неочекувано

Честито титула...се гледаме догодина :)

Честито титула момци,сосема заслужена.Се утепаф од радување вчера,и не сум во можност сеуште да пишам нешто паметно.

Заборавив да кажам, кеиф ми се направи за Дидие најдобар стрелец, апсолутно заслужи :)!

Честитки дечки!!! Челзи ми го направи кефот со титулата. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom