Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете да речеме дека многу ги заеба у борбата за титулата,но можеби им ја одзеде е претежок збор..Тоа може само да е пишано во афект,од нервоза за поразот и слично...Јунајтед можеа со подобра игра и да победат,можеа и да победат на сите други натпревари што ги кикснаа,ако играа подобро.. Пак ќе речам,можеби и слична ситуација со Овребо,но и вие тогаш му рипнавте на Овребо и заборавивте се друго,шансите што ги промаши Дрогба,црвениот на Абидал ако не се лажам и дека едно 20-30 минути или колку беа игравте со играч повеќе на терен,па можевте да ги нападнете и да го решите натпреварот..Но ете,рипнавте на судијата,слична ситуација..А титулата уште не е изгубена,има шанса знаејќи дека ова е фудбал,но факт е дека Челзи е фаворит сеа,без разлика што има 2 тешки гостувања до крај,оние домашните барем сигурно ги тепаат..:toe:

Видиш колку паметен дечко си ти? Тука е разликата меѓу Овербо и сегашнава ситуација. Сега има уште 5 кола до крајот, а тогаш беше да се биде или не.

Инаку, и Вие имате 2 заебани утакмици. Тотенхем и Сити!

Видиш колку паметен дечко си ти? Тука е разликата меѓу Овербо и сегашнава ситуација. Сега има уште 5 кола до крајот, а тогаш беше да се биде или не.

Инаку, и Вие имате 2 заебани утакмици. Тотенхем и Сити!
Не ние имаме повеќе заебани утакмци,скоро сите,освен Стоук,ама џабе ќе е у последно коло ако не сме пред вас :)

И да,се сложувам со болдот.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Галт бе, не си нормален.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ај ако има некој линк да ми даде за головите од денешниот натпревар, не бев во можност да го глеам второто полувреме.

Честито победа момци, очигледно на Манчестер премногу им фали Руни а и премногу добро тргнаа од стаарт Челзи одржаваа високо темпо ја контролираа играта и мислам заслужена дека е победата иако глеам дека некој вика дека голот на Дрогба бил офсајд , како и да е на крај е битен резултатот.

Ај ако има некој линк да ми даде за головите од денешниот натпревар, не бев во можност да го глеам второто полувреме.

Честито победа момци, очигледно на Манчестер премногу им фали Руни а и премногу добро тргнаа од стаарт Челзи одржаваа високо темпо ја контролираа играта и мислам заслужена дека е победата иако глеам дека некој вика дека голот на Дрогба бил офсајд , како и да е на крај е битен резултатот.

И со Шрек и без него петата на Џо не се брани.:vozbud:

И со Шрек и без него петата на Џо не се брани.:vozbud:

Секако дека не се брани.

Али со Руни играта на Манчестер и исходот на резултатот може би бил сосема друг, него ли со Бербатов кој е спор и анемичен дури и безопасен во вакви утакмици. Ипак во страшна форма е " шрекот ". Но секако и заморот малце го фати Манчестер.

Секако дека не се брани.

Али со Руни играта на Манчестер и исходот на резултатот може би бил сосема друг, него ли со Бербатов кој е спор и анемичен дури и безопасен во вакви утакмици. Ипак во страшна форма е " шрекот ". Но секако и заморот малце го фати Манчестер.

Да , знам дека Руни е најопасен во цел тим , ама пред натпреварот кога сите го збореа ова што ти го кажа , они вадеа статистики , како од 9 нарпревари без него 8 победи имале и слично. Не викам дека се слаби без него , ама друг добар напаѓач нема.

Да , знам дека Руни е најопасен во цел тим , ама пред натпреварот кога сите го збореа ова што ти го кажа , они вадеа статистики , како од 9 нарпревари без него 8 победи имале и слично. Не викам дека се слаби без него , ама друг добар напаѓач нема.

Секако али ако не се лажам тие победи на Манчестер се едвај со 1-0 или со еден гол разлика. :smir:

Никој не му е крив на Ферги што нејќеше да го откупи Тевез него му се заблагодари за направеното и мислеше ќе може да тера без него, али на жалост се виде колку е битен индивидуалец во вакви утакмици кој може да реши многу работи со 1 потег, а тоа не е Бербатов :).

Денес многу ме изненади и ме воодушеви чичо фереира...Баш ме интересира што ФантомХ ќе каже на ова..хахахахаха..Ама не навистина,добро одигра.Уште да даеше гол при таа голема шанса кога беше во налет при стартот на првото полувреме ќе беше ...оу мај гад...хахаха,можам да го замислам ФантомХ што ќе речеше тогаш..Иначе за натпреварот што да кажам,еве ќе дадам и јас коментар.Првото полувреме ги ставивме у шише,топка не пипнаа...Заслужено отидовме на одмор со предност...Штета што го упропасти дербито судијана.Имаше пенал и за Челзи кога Гери Невил го бутна од задгрб Анелка,имаше и пенал кога некој од фудбалерите го фаулираше Парк.Оној таканаречен пенал од фановите на Ман.Јунајтед кога не знам кој беше од челзи играше со рамо а не со рака нема ни п од пенал..Во второ полувреме подобри беа Манечстер,многу се повлековме,што уште еднаш ќе повторам,нејќам така да се повлекуваме...Како што си игравме во првиот дел така сакав да продолжиме а не да се повлекуваме,па макар и гол да примиме...Друго би искоментирал и за голот на Македа со рака,и голот на Дрогба до офсајд...И тука сме фифти-фифти нема причина фановите на јунајтед да квичат како кучиња...Наредните утакмици се многу важни имајќи го фактот дека еден кикс може да реши све.Да не се залетуваме многу со славењето туку директно да се фокусираме на следниот натпревар,бидејќи е од исклучителна важност...Следните натпревари ни се:
10 April Away vs Aston Villa (FA Cup)
13 April Home vs Bolton (Premier League)
17 April Away vs Tottenham (Premier League)
25 April Home vs Stoke (Premier League)
1 May Away vs Liverpool (Premier League)
9 May Home vs Wigan (Premier League)
+ Да го додадеме и натпреварот ако се пласираме во Финалето на ФА Купот
А следните натпревари на Јуанјтед се:
07 April Home vs Bayern Munchen(Uefa Champions League)
11 April Away vs Blackburn (Premier League)
17 April Away vs Man.City(Premier League)
24 April Home vs Tottenham(Premier League)
01 May Away vs Sunderland(Premier League)
09 May Home vs Stoke City (Premier League)
+ да ги додадеме и натпреварите кои јунајтед ќе ги игра во Лигата на Шампионите ако помине во понатамошната фаза...
Ќе биде напето...
Come on BLUES!!!

Денес многу ме изненади и ме воодушеви чичо фереира...Баш ме интересира што ФантомХ ќе каже на ова..хахахахаха..Ама не навистина,добро одигра.Уште да даеше гол при таа голема шанса кога беше во налет при стартот на првото полувреме ќе беше ...оу мај гад...хахаха,можам да го замислам ФантомХ што ќе речеше тогаш..Иначе за натпреварот што да кажам,еве ќе дадам и јас коментар.Првото полувреме ги ставивме у шише,топка не пипнаа...Заслужено отидовме на одмор со предност...Штета што го упропасти дербито судијана.Имаше пенал и за Челзи кога Гери Невил го бутна од задгрб Анелка,имаше и пенал кога некој од фудбалерите го фаулираше Парк.Оној таканаречен пенал од фановите на Ман.Јунајтед кога не знам кој беше од челзи играше со рамо а не со рака нема ни п од пенал..Во второ полувреме подобри беа Манечстер,многу се повлековме,што уште еднаш ќе повторам,нејќам така да се повлекуваме...Како што си игравме во првиот дел така сакав да продолжиме а не да се повлекуваме,па макар и гол да примиме...Друго би искоментирал и за голот на Македа со рака,и голот на Дрогба до офсајд...И тука сме фифти-фифти нема причина фановите на јунајтед да квичат како кучиња...Наредните утакмици се многу важни имајќи го фактот дека еден кикс може да реши све.Да не се залетуваме многу со славењето туку директно да се фокусираме на следниот натпревар,бидејќи е од исклучителна важност...Следните натпревари ни се:
10 April Away vs Aston Villa (FA Cup)
13 April Home vs Bolton (Premier League)
17 April Away vs Tottenham (Premier League)
25 April Home vs Stoke (Premier League)
1 May Away vs Liverpool (Premier League)
9 May Home vs Wigan (Premier League)
+ Да го додадеме и натпреварот ако се пласираме во Финалето на ФА Купот
А следните натпревари на Јуанјтед се:
07 April Home vs Bayern Munchen(Uefa Champions League)
11 April Away vs Blackburn (Premier League)
17 April Away vs Man.City(Premier League)
24 April Home vs Tottenham(Premier League)
01 May Away vs Sunderland(Premier League)
09 May Home vs Stoke City (Premier League)
+ да ги додадеме и натпреварите кои јунајтед ќе ги игра во Лигата на Шампионите ако помине во понатамошната фаза...
Ќе биде напето...
Come on BLUES!!!

Сериозен си за Фереира? Па да беше порнич, а не фудбал, газот ќе му беше ко на бабун. 100 пати го шинаа. Посебно Нани откако влезе, и тоа се на иста финта, од на Малуда, топка в десно и трчај ко будала...

Сериозен си за Фереира? Па да беше порнич, а не фудбал, газот ќе му беше ко на бабун. 100 пати го шинаа. Посебно Нани откако влезе, и тоа се на иста финта, од на Малуда, топка в десно и трчај ко будала...

Ne ne...Dobar bese,ostaj ti...Mene pozitivno me iznenadi,bar sto se odnesuva vo sreden red i prodorite za vo napad...Ne vikam jas deka bese zver,ama solidno izigra...:smir:

36961877.jpg

Закон!

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAH...LELE JOHN GALT BRATE BRAVO MI GO PRODOLZI ZIVOTOV HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA BRAVO BRAVO BRAVO HAHAHAHA:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: 20 ZELENKI IMAS OD MENE:pos2::pos2:

Хахаха...ако даеше Фереира гол,ќе полудев..:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom