Hurin
Pokerface bastard
со срамниот предел на телото, многу му го закачи и неможеше бери на нозе да стоиШо беше стартот од позади? Со кој дел од телото стартуваше? Дај клип покажи објасни?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со срамниот предел на телото, многу му го закачи и неможеше бери на нозе да стоиШо беше стартот од позади? Со кој дел од телото стартуваше? Дај клип покажи објасни?

Шо беше стартот од позади? Со кој дел од телото стартуваше? Дај клип покажи објасни?
)И нас вака не уништи Мајк Дин кога игравме со Сити ако е за утехаКојзнае колку е платен.
Пенал ли беше бе? Црвен ли картон беше бре?
....
Во основа го игравте истото како и со Интер, само тогаш беа презадоволни од играта (зошто има реванш). И сега ништо не беше различно, имавте посед, напаѓавте, имавте и шанси во прво, и ги примивте головите. Сега никој не е задоволен.
Играта не ви чини, после овој натпревар е очигледно. Не сте конкретни напред, лоши сте назад.
И нас вака не уништи Мајк Дин кога игравме со Сити ако е за утехаКојзнае колку е платен.
Во шеснаесетник очи вочи со голманот. Старт од позади.
Трета година имате проблеми со голмани, и пак асална замена не купивте.
Гледам разбрани луѓе, па зато само ќе ве замолам да се воздржите од пишување овде некој ден. И така нема ништо што да се пиши паметно од наша страна, па не други фаној. :smir:Му избега, се намести, застана, контакт со тело, и падна. Пенал е тоа секаде.
Сеа ке зеам тебе да ти објаснувам. Имаш тв, нет види си. Прво олади)
Пенал беше,црвениот го даде од што не знаеше што да праи.
И ти си ја гледал утакмицата.... на 1-2 го судии пенало и црвен.....

Ако суди пенал мора да даде црвен, просто е правилото, само во Италија си го применуваат по желба.
Of isuse hriste,of isuse hriste.....A STO KE KAZES BE NA DRUGITE GOLOVI A?AJ ODGOVORIMI..AJ TOA NE BESE PENAL AJDE...OBJASNI MI ZA DRUGITE GOLOVI...ILI I TUKA SUDIITE BEA KRIVI A?![]()
Овој смрден тим можи да успее само со тешка дисциплина. А то не е белосветската главојна во Џон Тери да ми изиграва плејмејкер, шпиц и крило. Безидејното „јурење“ е залагање? Не, тоа е срам, тоа е голем срам; смрдените начело со Анчелоти денеска го направија Челзи за потсмев, а тоа јас не можам да го проголтам.Ме радува што не се изритираа добар дел од фановите по поразов.
Сити е невидено скапан тим, со 9 фудбалери за 10 минути имавме повеќе шутеви на гол отколку Манчестер за 90. Штета што си дозволивме ваква мизерија, да изгубиме од тешки пацери.
Ама ако ни е, заради индивидуалци со екстра квалитети како Хиларио и Микел ќе трпи цел тим. Само се надевам дека поразов нема да влијае негативно на самодовербата.
Пеналот доста сомнителен, Балак првиот жолт го доби бидејќи судиите не видоа корнер од Гивен. Ама нема да барам оправдување во лошото судење.
Честитки за момците што се бореа до крај и нападнаа и со 2 играчи помалку и покрај ризикот да се доживее дебакл.
Сигурно нема вака да го губиме секој натпревар. Да игравме пичкарски, без залагање, без шанси да ми беше криво...вака бидна што бидна, идеме понатаму.
Супер..........