Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо беше стартот од позади? Со кој дел од телото стартуваше? Дај клип покажи објасни?
со срамниот предел на телото, многу му го закачи и неможеше бери на нозе да стои:toe:

Кога го продававте Кудичини на Тотенхем што мислевте?Златен голман посебно што воопшто не правеше проблеми што беше резерва.Е сега нека му смрди на управата:tapp:

И нас вака не уништи Мајк Дин кога игравме со Сити ако е за утеха :toe: Којзнае колку е платен.

Џену,не е до Дин бе.
Ја во принцип,кој ме чита,стално сум гневен на судиите,и ги кривам нив.
Ама што кој К,Белети праеше фаул,и кај беше одбраната тогаш..

Пенал ли беше бе? Црвен ли картон беше бре?

Пенал беше,црвениот го даде од што не знаеше што да праи.

А,што да прајме?
Да се радуаме.
Или да се задоволуваме на игра,кружи околу гол,а ништо конкретно.

Во основа го игравте истото како и со Интер, само тогаш беа презадоволни од играта (зошто има реванш). И сега ништо не беше различно, имавте посед, напаѓавте, имавте и шанси во прво, и ги примивте головите. Сега никој не е задоволен.

Играта не ви чини, после овој натпревар е очигледно. Не сте конкретни напред, лоши сте назад.

И нас вака не уништи Мајк Дин кога игравме со Сити ако е за утеха :toe: Којзнае колку е платен.

Во шеснаесетник очи вочи со голманот. Старт од позади.

Трета година имате проблеми со голмани, и пак асална замена не купивте.

Му избега, се намести, застана, контакт со тело, и падна. Пенал е тоа секаде.
Гледам разбрани луѓе, па зато само ќе ве замолам да се воздржите од пишување овде некој ден. И така нема ништо што да се пиши паметно од наша страна, па не други фаној. :smir:

Ме радува што не се изритираа добар дел од фановите по поразов.
Сити е невидено скапан тим, со 9 фудбалери за 10 минути имавме повеќе шутеви на гол отколку Манчестер за 90. Штета што си дозволивме ваква мизерија, да изгубиме од тешки пацери.
Ама ако ни е, заради индивидуалци со екстра квалитети како Хиларио и Микел ќе трпи цел тим. Само се надевам дека поразов нема да влијае негативно на самодовербата.
Пеналот доста сомнителен, Балак првиот жолт го доби бидејќи судиите не видоа корнер од Гивен. Ама нема да барам оправдување во лошото судење.
Честитки за момците што се бореа до крај и нападнаа и со 2 играчи помалку и покрај ризикот да се доживее дебакл.
Сигурно нема вака да го губиме секој натпревар. Да игравме пичкарски, без залагање, без шанси да ми беше криво...вака бидна што бидна, идеме понатаму.

Пенал беше,црвениот го даде од што не знаеше што да праи.

Ако суди пенал мора да даде црвен, просто е правилото, само во Италија си го применуваат по желба.

И ти си ја гледал утакмицата.... на 1-2 го судии пенало и црвен.....

Of isuse hriste,of isuse hriste.....A STO KE KAZES BE NA DRUGITE GOLOVI A?AJ ODGOVORIMI..AJ TOA NE BESE PENAL AJDE...OBJASNI MI ZA DRUGITE GOLOVI...ILI I TUKA SUDIITE BEA KRIVI A?:vozbud:

Ако суди пенал мора да даде црвен, просто е правилото, само во Италија си го применуваат по желба.

Супер..........

Of isuse hriste,of isuse hriste.....A STO KE KAZES BE NA DRUGITE GOLOVI A?AJ ODGOVORIMI..AJ TOA NE BESE PENAL AJDE...OBJASNI MI ZA DRUGITE GOLOVI...ILI I TUKA SUDIITE BEA KRIVI A?:vozbud:

За другите голови сите го знаеме коментарот дека се по наша вина, за пеналот си дискутираме, бидејки беше во клучен момент........:smir:

ako ne bese penal zosto beleti ne se pobuni? pa i za crveniot ne se pobuni toa e decki i najmal kontakt vo taa pozicija na igracite e penal
a i sudijata imase dobra utakmica jas mislam
i ne ocekovajte mnogu od hilario zosto toj e tret golman ednostavno
pozdrav navivaci na celzi:helou:

Ме радува што не се изритираа добар дел од фановите по поразов.
Сити е невидено скапан тим, со 9 фудбалери за 10 минути имавме повеќе шутеви на гол отколку Манчестер за 90. Штета што си дозволивме ваква мизерија, да изгубиме од тешки пацери.
Ама ако ни е, заради индивидуалци со екстра квалитети како Хиларио и Микел ќе трпи цел тим. Само се надевам дека поразов нема да влијае негативно на самодовербата.
Пеналот доста сомнителен, Балак првиот жолт го доби бидејќи судиите не видоа корнер од Гивен. Ама нема да барам оправдување во лошото судење.
Честитки за момците што се бореа до крај и нападнаа и со 2 играчи помалку и покрај ризикот да се доживее дебакл.
Сигурно нема вака да го губиме секој натпревар. Да игравме пичкарски, без залагање, без шанси да ми беше криво...вака бидна што бидна, идеме понатаму.
Овој смрден тим можи да успее само со тешка дисциплина. А то не е белосветската главојна во Џон Тери да ми изиграва плејмејкер, шпиц и крило. Безидејното „јурење“ е залагање? Не, тоа е срам, тоа е голем срам; смрдените начело со Анчелоти денеска го направија Челзи за потсмев, а тоа јас не можам да го проголтам.

Супер..........

Зошто, што не е јасно за црвениот? Последен играч, очи во очи со голман.

Играч кога ќе ти избега и ќе се загради пред тебе, ќе ти изнуди пенал. Грешка на одбранбениот на Челзи беше, мислам Белети...

Иосоно, те молам, проблемот е многу подлабок од вашето јадење гомна за пенал-непенал, црвен-нерцвен. Фанојве на Челзи нема да можам да ги запрам, ама ти како еден секако можиш да се повлечиш....:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom