Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дечни не дека сум за интер ама страмота жива ќе беше она ако беше пенал..калу од што е глуп не знае како да падни:toe:да бидиме реални можеби сте револтирани ама самуел не го ни гибна а овој скокна исто како за пливање страмота:toe:
Абе одблиску ти покажаа, и не го гибнал? Не дека си за Интер....ама така зборуваш. Го „гибна“, го цапна малку, ама дека не е пенал, не е.

Играме стопати подобро.
Ги избеавме на Меаца,тие дадоа гол несакајќи,не ни го планираа тоа.
Криво ми е што сме подобри а губиме..барем еден гол да дадеме.

Уф,разочаран сум,а колку сме само подобри,а губиме.

Калу е дрво,не сакам да го видам во тимот појше,исто и Анелка.

Епа драг мој мил Карло.
Едно полувреме ти е доволно да видиш каде е ранлив Интер,ако не напраи ништо во второ полувреме,куферите и оди кај мајка ти пичката.
Колку сме подобри бре, во што? Во грешни додавања и уште повеќе грешни примања на додавања на камењата од среден ред + споменатите две „крила“ во таа 4-3-3 која овде ми ја серите, а немаме играчи за таква игра?!

Јас пак чудисе зошто овие од интер ги бранат на судиите во утакмиците на барса :) ....

Незнам помошникот во што гледаше а кога единствена работа му е во онакви моменти да изреагира.

не знам за тебе ама ако беше она пенал ти дефинитивно треба да се откажиш од фудбал гледање..страмота ќе беше жива ако се судеше она...калу мислеше дека е на ЛОИ па туку скока:toe:

Абе одблиску ти покажаа, и не го гибнал? Не дека си за Интер....ама така зборуваш. Го „гибна“, го цапна малку, ама дека не е пенал, не е.

!

не ме разбирај дотолку буквално знам дека го гибна ама недоволно за пенал а калу не знае да падни...П.С. дрогба да беше сигурно ќе беше пенал оти знае како да падни :toe:

100 пати по добри сте од "шампионот" на италија .... ако продолжите вака тепате :helou:

Не се карајте околу пеналот бе еднаш го повторија. Ќе го видиме после на youtube на раат и ќе мавнеме пресуда.

Играме стопати подобро.
Ги избеавме на Меаца,тие дадоа гол несакајќи,не ни го планираа тоа.
Криво ми е што сме подобри а губиме..барем еден гол да дадеме.

Уф,разочаран сум,а колку сме само подобри,а губиме.

Калу е дрво,не сакам да го видам во тимот појше,исто и Анелка.

Епа драг мој мил Карло.
Едно полувреме ти е доволно да видиш каде е ранлив Интер,ако не напраи ништо во второ полувреме,куферите и оди кај мајка ти пичката.

Не сме. Ова не е пенал. Можеби во италијанска лига се суди, ова е Лига на Шампиони и ако играчот е просечен, не значи дека треба да му се свири фаул(пенал) ко влегол во дуел.

Не сме добри, смешни сме. И не е битно кај играме.

Кај виде дуел жити тие ај да се туркаа ама тој отиде лизгачки старт ако беше дуел шо падна на земја или од Калу што е толку цврст па се одби... @ Давор не треси жити све губиме ти тропаш овде вака така не е финтата да си подобар туку резултатот али ај има уште едно полувреме и Утакмица кај нас така да се е можно... фали ессиен место лампард би го играл зш оној Лампард тотално ме разочара прво заедно со Тери и Ањелка:tapp:

Не сме. Ова не е пенал. Можеби во италијанска лига се суди, ова е Лига на Шампиони и ако играчот е просечен, не значи дека треба да му се свири фаул(пенал) ко влегол во дуел.

Не сме добри, смешни сме. И не е битно кај играме.

Грешкаааа.......Чист пенал.. се виде и од повторена снима дека го подчукна по десната нога и Калу падна (оштетени сте 100%)
А за тоа кај играте како не е битно ??? Дома си е дома ...биди реален

не знам за тебе ама ако беше она пенал ти дефинитивно треба да се откажиш од фудбал гледање..страмота ќе беше жива ако се судеше она...калу мислеше дека е на ЛОИ па туку скока:toe:

не ме разбирај дотолку буквално знам дека го гибна ама недоволно за пенал а калу не знае да падни...П.С. дрогба да беше сигурно ќе беше пенал оти знае како да падни :toe:

За контакт имаше контакт али нејќеше да суди а знаеме зошто 45 +1 е премногу ризично да се досуди...

Кај виде дуел жити тие ај да се туркаа ама тој отиде лизгачки старт ако беше дуел шо падна на земја или од Калу што е толку цврст па се одби... @ Давор не треси жити све губиме ти тропаш овде вака така не е финтата да си подобар туку резултатот али ај има уште едно полувреме и Утакмица кај нас така да се е можно... фали ессиен место лампард би го играл зш оној Лампард тотално ме разочара прво заедно со Тери и Ањелка:tapp:

Што тресам бе?
:toe:
Не сме подобри?Не ги убивме начисто?
Јесте да фали Есиен,ама го нема чоекот.
Тери и Карваљо се тапа,и Бане не е ништо поарен.

Што тресам бе?
:toe:
Јесте да фали Есиен,ама го нема чоекот.
Тери и Карваљо се тапа,и Бане не е ништо поарен.
Бане е крив тој си е класичен стопер а игра бек ама колку толку трча дава душа ко што гледам. Играме за нијанса подобро ама тоа ништо не значи во ваков дуел Лампард и Ањелка мора да се подобри ако не Кол на местото на вториот и Деко нека влезат.

Првото да, второто не. Нормално е, бркате резултат, имате посед и се тоа... Да не убивте, не баш, за нас е нормална ваквата дефанзива, не ни направивте шанси од игра, бар не сериозни.

Кај нас е проблем контрата што не работи, а одбраната си е на ниво.

Бане е крив тој си е класичен стопер а игра бек ама колку толку трча дава душа ко што гледам. Играме за нијанса подобро ама тоа ништо не значи во ваков дуел Лампард и Ањелка мора да се подобри ако не Кол на местото на вториот и Деко нека влезат.

Деко повреден е...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom