В
Вори
Гостин
Пенал беше,можеше да свирне лигушот,ама тоа е тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе одблиску ти покажаа, и не го гибнал? Не дека си за Интер....ама така зборуваш. Го „гибна“, го цапна малку, ама дека не е пенал, не е.дечни не дека сум за интер ама страмота жива ќе беше она ако беше пенал..калу од што е глуп не знае како да паднида бидиме реални можеби сте револтирани ама самуел не го ни гибна а овој скокна исто како за пливање страмота
![]()
Колку сме подобри бре, во што? Во грешни додавања и уште повеќе грешни примања на додавања на камењата од среден ред + споменатите две „крила“ во таа 4-3-3 која овде ми ја серите, а немаме играчи за таква игра?!Играме стопати подобро.
Ги избеавме на Меаца,тие дадоа гол несакајќи,не ни го планираа тоа.
Криво ми е што сме подобри а губиме..барем еден гол да дадеме.
Уф,разочаран сум,а колку сме само подобри,а губиме.
Калу е дрво,не сакам да го видам во тимот појше,исто и Анелка.
Епа драг мој мил Карло.
Едно полувреме ти е доволно да видиш каде е ранлив Интер,ако не напраи ништо во второ полувреме,куферите и оди кај мајка ти пичката.
Јас пак чудисе зошто овие од интер ги бранат на судиите во утакмиците на барса....
Незнам помошникот во што гледаше а кога единствена работа му е во онакви моменти да изреагира.

Абе одблиску ти покажаа, и не го гибнал? Не дека си за Интер....ама така зборуваш. Го „гибна“, го цапна малку, ама дека не е пенал, не е.
!

Играме стопати подобро.
Ги избеавме на Меаца,тие дадоа гол несакајќи,не ни го планираа тоа.
Криво ми е што сме подобри а губиме..барем еден гол да дадеме.
Уф,разочаран сум,а колку сме само подобри,а губиме.
Калу е дрво,не сакам да го видам во тимот појше,исто и Анелка.
Епа драг мој мил Карло.
Едно полувреме ти е доволно да видиш каде е ранлив Интер,ако не напраи ништо во второ полувреме,куферите и оди кај мајка ти пичката.
Не сме. Ова не е пенал. Можеби во италијанска лига се суди, ова е Лига на Шампиони и ако играчот е просечен, не значи дека треба да му се свири фаул(пенал) ко влегол во дуел.
Не сме добри, смешни сме. И не е битно кај играме.

Не сме. Ова не е пенал. Можеби во италијанска лига се суди, ова е Лига на Шампиони и ако играчот е просечен, не значи дека треба да му се свири фаул(пенал) ко влегол во дуел.
Не сме добри, смешни сме. И не е битно кај играме.
не знам за тебе ама ако беше она пенал ти дефинитивно треба да се откажиш од фудбал гледање..страмота ќе беше жива ако се судеше она...калу мислеше дека е на ЛОИ па туку скока
не ме разбирај дотолку буквално знам дека го гибна ама недоволно за пенал а калу не знае да падни...П.С. дрогба да беше сигурно ќе беше пенал оти знае како да падни![]()

Кај виде дуел жити тие ај да се туркаа ама тој отиде лизгачки старт ако беше дуел шо падна на земја или од Калу што е толку цврст па се одби... @ Давор не треси жити све губиме ти тропаш овде вака така не е финтата да си подобар туку резултатот али ај има уште едно полувреме и Утакмица кај нас така да се е можно... фали ессиен место лампард би го играл зш оној Лампард тотално ме разочара прво заедно со Тери и Ањелка![]()

Бане е крив тој си е класичен стопер а игра бек ама колку толку трча дава душа ко што гледам. Играме за нијанса подобро ама тоа ништо не значи во ваков дуел Лампард и Ањелка мора да се подобри ако не Кол на местото на вториот и Деко нека влезат.Што тресам бе?
Не сме подобри?Не ги убивме начисто?
Јесте да фали Есиен,ама го нема чоекот.
Тери и Карваљо се тапа,и Бане не е ништо поарен.
Не сме подобри?Не ги убивме начисто?
Бане е крив тој си е класичен стопер а игра бек ама колку толку трча дава душа ко што гледам. Играме за нијанса подобро ама тоа ништо не значи во ваков дуел Лампард и Ањелка мора да се подобри ако не Кол на местото на вториот и Деко нека влезат.