Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека во второ полувреме ќе си дојдат работите на свое. Зошто еден тим моментално игра а тоа е Челзи.
Моментално еден тим сака да пимпла топка. И барем да е способен за тоа, да не ти е криво, бар до гол ќе стаса, на грешка можи и да дај.
Кога имаш еден куп антиталентирани дебили на терен кои мислат дека се пимплачи, имаш проблем(и).

Јас не знам Калу што се влечка...абе шутни ебате....:tapp:

Оштетени сме нема што...
Старт од позади и нема фаул ебати уефа и се...
Не сме. Ова не е пенал. Можеби во италијанска лига се суди, ова е Лига на Шампиони и ако играчот е просечен, не значи дека треба да му се свири фаул(пенал) ко влегол во дуел.

Ајде добри сте и плус глеј у гости играте
Не сме добри, смешни сме. И не е битно кај играме.

дечни не дека сум за интер ама страмота жива ќе беше она ако беше пенал..калу од што е глуп не знае како да падни:toe:да бидиме реални можеби сте револтирани ама самуел не го ни гибна а овој скокна исто како за пливање страмота:toe:

Играме стопати подобро.
Ги избеавме на Меаца,тие дадоа гол несакајќи,не ни го планираа тоа.
Криво ми е што сме подобри а губиме..барем еден гол да дадеме.

Уф,разочаран сум,а колку сме само подобри,а губиме.

Калу е дрво,не сакам да го видам во тимот појше,исто и Анелка.

Епа драг мој мил Карло.
Едно полувреме ти е доволно да видиш каде е ранлив Интер,ако не напраи ништо во второ полувреме,куферите и оди кај мајка ти пичката.

Многу брзо го примивме голот Тери незнам само кај леташе да не бркаше женски во публика или Кол да не ја бараше:tapp: Средина супер освен Лампард некако забушава и Малауда се држи(да не го урочам така нека продолжи) Нападот абе тој слепец Ањелка нека се вади и Кол нека влага Одма! Анчелоти нека се придере малце... Од Интер можеби очекував да не пикнат на наша половина ама ништо од тоа напротив обратно е али знае мурињо што прави не чека на контри... И судијата малце зезна на крај старт од позади се знае што следува али ај не сакам да се жалам али чим Дрогба се бунеше гарант имаше нешто.

Моментално еден тим сака да пимпла топка. И барем да е способен за тоа, да не ти е криво, бар до гол ќе стаса, на грешка можи и да дај.
Кога имаш еден куп антиталентирани дебили на терен кои мислат дека се пимплачи, имаш проблем(и).

Голем проблем тачно.
Треба Анчелоти два - три шамари да им врзе на неколку фудбалери да се освестат и да почнат да играат.
Гледам на неколку пати убаво ја раширија играта по лева страна Малауда - Калу ( Анелка ) али на крај ја усеруваа страшно.

Прават ептен грешки али ни малку не е наивен Интер а и Мурињо знае да направи совршена одбрана и една Барса се изнамучи да даде гол.

Замислете да не бранеше Цезар. Сеа ќе беше 1-3 во најмала рака. Незнам кој пиша погоре за судијата , ама глуп е ко...... А и немаме баш баш среќа , ама затоа играме супер.

Цезар ќе го одбранеше голот на Милито.

Сомнителна ситуација не беше 100 посто пенал,може имаше мал контакт ама не доволен за пенал на ваков дуел:toe:,самуел трча позади него овој се намести и падна :toe:

Јас пак чудисе зошто овие од интер ги бранат на судиите во утакмиците на барса :) ....

Незнам помошникот во што гледаше а кога единствена работа му е во онакви моменти да изреагира.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom