Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:

article-1253390-08717070000005DC-958_468x286.jpg
:tv::tv: Им се дига моралот вака:baeh:

Не бе ја, желби си кажуваме сега :pos:

Желби и честитки на 104.4 Зона ФМ (ми се чини таа беше фреквенцијата). Ако си хај тек тип, прати на БТР слика и избор на песна :pos2:

Ја само се вмешав во муабетот да им ги расчистам дилемите и крив испаднав на крајот :pos:

Ја само се вмешав во муабетот да им ги расчистам дилемите и крив испаднав на крајот :pos:[/QU
abe so se mesas si imas svoj fan i pisi tamu ama da ti kazam vecerva ke e x utakmicava ili so 1 0 ak tepat inter najpojke ama zato na stenfor 10-0 ke e,i jas sum fan na inter ne samo na chelsea inter mi e kako 2 tim

abe so se mesas si imas svoj fan i pisi tamu ama da ti kazam vecerva ke e x utakmicava ili so 1 0 ak tepat inter najpojke ama zato na stenfor 10-0 ke e,i jas sum fan na inter ne samo na chelsea inter mi e kako 2 tim i inter se jaki doma mn ama i chelsea zato teska ke e utakmicava i doma i gosti
Прво викаш дека ќе биде 10-0 а после дека ќе биде тешка.Реши се.Или ќе биде тешка или нема.И реши се побрзо.Сите го очекуваме твојот одговор.Ако биде 10-0 да знам да не глеам.

Во Интер фан клуб има доста момци што се изнасонувале ноќеска :)
2:0 и 3:0 е најспоменуваниот резултат

abe dan e 2 ili 3 vo london ke izgubet zato nek ne sonuvet mn,max inter denes 1-0 mojt da tepat

Ај со среќа вечер, шо друго да кажам?

:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom