Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе Фантоме :)
Па то е то, таман почна да мисли за и околу скандалот, почна да прај и големи грешки.
Во Москва мислеше оти ќе донеси Европска титула и промаши.
Нема мислење кога е тој во прашање, инаку ништо од него. :toe:

Јас незнам до кога ќе мешате години и фудбал за вас секој играч над 30 години треба да иде во пензија јас тогаш стварно незнам што бараат сите овие играчи над 30 години уште да играат фудбал.
Добро паметам Светското 2006 Зи-Зу имаше 34 години па буквално сам на грб ја однесе Франција до финале ... за тоа дај веќе еднаш престанете со тие години.

Како и да е нешто ми мириса дека ќе има голчиња вечер. :smir:
Ќе мешаме бе другарче, вау сите во најдобри години (28-32), ѕверишта не знам шо....а кутрите не можат да направат едно 10ина бода ралика пред килавите сеознава Манчестер Јунатед и Арсенал.
Лампард и Балак би ги држел и на 35, ама пред нив да има некој 25-годишен лав, во полна сила, со младешка жед.

Стварно не сме Барса , бар од Мехуто нема страв да имате :))
Па Барса се знај како игра, лесно можиш да поставиш против игра. Лани беше нивна сезона, ненермално вклопен тим, и растураа.
Ама Мурињо, со тоа и Интер, се непредвидливи.

За Карло Анчелоти фудбал е ко ќе дојди Big European Night, ко што имам сретнато на сајтот на Челзи. Тој што блада за како Премиер Лигата имала еднаква важност со Лигата на Шампионите е само тоа што му е кажано од клубот. А лично, самата негова фудбалска кариера говори дека овие натпревари се она вистинското.

За Карло Анчелоти фудбал е ко ќе дојди Big European Night, ко што имам сретнато на сајтот на Челзи. Тој што блада за како Премиер Лигата имала еднаква важност со Лигата на Шампионите е само тоа што му е кажано од клубот. А лично, самата негова фудбалска кариера говори дека овие натпревари се она вистинското.
Ја тоа му го објаснувам на овој ЦрнаАрапина ама тој никако да свати...

Малку и ти грешиш, тоа не значи дека е многу подобар тактички од Мурињо.
Тоа значи дека има посебен филинг за вакви настани, тука го „јади“ Мурињо. :toe:

Читаш јас што те прашувам или бегаш од прашањето, кажи ако нејќеш да одговориш океј е, никој не се љути .

Ти констатираше дека :

не имам верба некако во Карлито дека е потактички спремен од Мур(секоја чест за човекот).
има Карло повеќе искуство за вакви натпревари

Значи мислиш дека Анчелоти не е доволно тактички спремен за Мурињо јас само те прашав од кај ти е овој заклучок да ми кажеш може ќе ми го смениш мислењето и јас ќе мислам така. Ти ми мешаш колкава е големината на ваквите натпревари океј сите знаеме.

Фантом секако дека еден таков лав би дошол добро во било кој тим но мене целиот муабет ми е дека воопшто не треба да се потценуваат годините како што многу тоа го прават овде.Ако некој играч над 30 години не изигра добра утакмица одма се алудира на неговите години можеби го губат својот сјај но како што вика едно мое другарче мајсторот никогаш не го заборава занаетот.

Фантом секако дека еден таков лав би дошол добро во било кој тим но мене целиот муабет ми е дека воопшто не треба да се потценуваат годините како што многу тоа го прават овде.Ако некој играч над 30 години не изигра добра утакмица одма се алудира на неговите години можеби го губат својот сјај но како што вика едно мое другарче мајсторот никогаш не го заборава занаетот.
Секако дека да, но кога имаш „тон“ такви во ист тим, понекогаш ти доаѓа сите да ги отераш „на далечен пат“, иако не сите го заслужуваат тоа.
Таквите играчи обично се на врвот во кариерата, и нема место за некој напредок. И гледаш дека пак не ги исполнуваат целите. Трето место Челзи ќе освој и без Карваљо и Шмуљо, а со некој помлади место нив. Но трето место, не не е доволно добро, тоа е разочарувачко од играчи во својот зенит.

Мислев за некој конкретно дека зборувате.

Фудбалери можат да играат одлично и на 36, жив пример Занети, вонземјанин.

Ама екипата мора да е балансирана, не можеш да играш со 8-9 луѓе над 30 години, колку и да се добри. Потребна е малку младост, зошто со тоа доаѓа и позитивна енергија, и желба за докажување итн...

Се впуштивме во општи муабети...

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

article-1253390-08717070000005DC-958_468x286.jpg

Снајдер ангажирал обезбедување за жена му во случај Тери да добие црвен картон и предвреме да го напушти теренот :pos:

Читаш јас што те прашувам или бегаш од прашањето, кажи ако нејќеш да одговориш океј е, никој не се љути .

Ти констатираше дека :

не имам верба некако во Карлито дека е потактички спремен од Мур(секоја чест за човекот).
има Карло повеќе искуство за вакви натпревари

Значи мислиш дека Анчелоти не е доволно тактички спремен за Мурињо јас само те прашав од кај ти е овој заклучок да ми кажеш може ќе ми го смениш мислењето и јас ќе мислам така. Ти ми мешаш колкава е големината на ваквите натпревари океј сите знаеме.

Оффф лошо ме имаш сватено бате јас обратно мислам дека Анчелоти е за нијанса подобро спремен тактички од Мурињо:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom