F
fantomX
Гостин
Па то е то, таман почна да мисли за и околу скандалот, почна да прај и големи грешки.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе Фантоме![]()
Во Москва мислеше оти ќе донеси Европска титула и промаши.
Нема мислење кога е тој во прашање, инаку ништо од него.

Ќе мешаме бе другарче, вау сите во најдобри години (28-32), ѕверишта не знам шо....а кутрите не можат да направат едно 10ина бода ралика пред килавите сеознава Манчестер Јунатед и Арсенал.Јас незнам до кога ќе мешате години и фудбал за вас секој играч над 30 години треба да иде во пензија јас тогаш стварно незнам што бараат сите овие играчи над 30 години уште да играат фудбал.
Добро паметам Светското 2006 Зи-Зу имаше 34 години па буквално сам на грб ја однесе Франција до финале ... за тоа дај веќе еднаш престанете со тие години.
Како и да е нешто ми мириса дека ќе има голчиња вечер. :smir:
Лампард и Балак би ги држел и на 35, ама пред нив да има некој 25-годишен лав, во полна сила, со младешка жед.
Па Барса се знај како игра, лесно можиш да поставиш против игра. Лани беше нивна сезона, ненермално вклопен тим, и растураа.Стварно не сме Барса , бар од Мехуто нема страв да имате)
Ама Мурињо, со тоа и Интер, се непредвидливи.
За Карло Анчелоти фудбал е ко ќе дојди Big European Night, ко што имам сретнато на сајтот на Челзи. Тој што блада за како Премиер Лигата имала еднаква важност со Лигата на Шампионите е само тоа што му е кажано од клубот. А лично, самата негова фудбалска кариера говори дека овие натпревари се она вистинското.