Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто како што глеам не си глеал Бирмингем-Челзи ( 0-0 ) , минатиот пат кога играа , да ти објаснам. Алекс имаше една шанса од слободен удар , ама погоди статива. И тоа беше единственото нешто добро од Алекс за тој натпревар. Се друго што направи беше катастрофа. Па сега сметам дека Алекс нема да игра пошто како што личи , не му лежи Бирмингем.
Ваљда сеа јасно ти е ?
Не, одмараат (ко многу да се уморија...), в сабота се враќаа на терен.Утре Дидие ќе игра?
Белети не оди на операција, ама сепак ќе отсуствува месец дена.Утре Бирмингем би требало да ги победиме. Лампард ќе игра , Белети на операција , Дрогба и Калу највероватно ќе играат. Ќе се врателе утре сабајле , ќе тренирале , и ако се биде добро ќе можат да играат. Највероватно и Малуда и Џо и Балак ќе играат прва постава , а одбрана Тери , Иванович , Ешли незнам дали оздрави од повредата , а Алекс највероватно нема да игра пошто минатиот пат иако имаше супер шанса , кога играше против Бирмингем 0-0 беше.
Сеа нешто се збори дека и со Анелка неможеле да се договорат за да напраат нов договор ама има време за Анелка. Џо највероватно ќе остане.
А Бензема никад нема да дојде во Челзи иако сите сакаме.Он уште е млад па ако сега дојде за 2-3 години , кога би влегол наместо Дрогба или Анелка , ќе биде супер.
Читај се површно, без многу „мозгање“. Ко ќе налеташ на нешто салам кажано, ќе знајш и така, и автоматски „уклучуваш сензори“. :smir:Едно време кејф ми беше да влезам на фан клубов и да прочитам нешо убаво и убав коментар али доста луѓе се испооткажале од пишување и кажување на корисни работи во врска со тимот, освен со исклучок на некој.
:smir:
Да во право си не ја гледав утакмицата.Али Бирмингем го имам гледано доста и како екипа игра класичен бункер и си ја бара шансата од контра и прекин, а зошто Алекс да не игра уште неможам да те разберам али до негде можам сакаш да филозофираш (без навреда). Го кривиш Алекс како тој да е виновен за нешто во таа утакмица, а човекот игра одбрана, а Челзи не примил гол па за да можам да сватам да го кривиш за нешто и да кажуваш дека е катастрофа дури и како одбрамбен играч тој ја имал една од најдобрите шанси на тој натпревар како ти што кажа. А и на крај краева ај ако сакаш кажи што сакаше да кажеш со тоа не му " лежи " Бирмингем !?.
Кога спомна веќе, јас одам.Дечки за 165 евра во Струмица една агенција организира превоз за натпреварот Интер - Челзи во Милано на 25 февруари, во цената е вклучена и картата секако.
Е сега што се однесува до мене можеби и ке присуствувам но само немам биометриски пасош па од утре си ја фаќам работата на озбилно да извадам под итна постапка, зошто ваква шанса не се пропушта. Тоа ќе биде спектакл.
Кога спомна веќе, јас одам.
Гледам информиран си, да не знаеш да не организират и за Милан-Манчестер?
Кога спомна веќе, јас одам.
Гледам информиран си, да не знаеш да не организират и за Милан-Манчестер?
Дечки за 165 евра во Струмица една агенција организира превоз за натпреварот Интер - Челзи во Милано на 25 февруари, во цената е вклучена и картата секако.
Ако може да прашам како се вика Агенцијата што го организира превозот за натпреварот Интер-Челзи, за да се информирам по добро па да видам шо како ќе биде.
Поздрав.