Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ако земеме ПЛ или уште подобро ЛШ титула, и самиот тој во гаќи да се посере, се ќе му простам :smir:анчелоти ќе направи некоја глупост со трансферите.
осеќам нешто ќе усере
Истата вест е постирана по втор пат, ама ајде, тоа не е важно. Истиот коментар по втор пат...Потрошил 4,8 милиони долари за новогодишна забава
Рускиот милијардер Роман Абрамович организирал екстравагантна новогодишна забава на својот имот, која чинела околу 4,8 милиони долари.
![]()
На имотот на Амбрамович, што се наоѓа на карипскиот остров Свети Барт, присуствувале бројни ѕвезди, како Линдзи Лохан, Орландо Блум, неговата девојка Миранда Кер, Џеј Зи и Ашер.
Милијардерот и неговата девојка Дариа Жукова поканиле околу 250 луѓе, кои ги следеа настапите на Бијонсе, Гвен Стефани и Принц. Само за изведувачите Абрамович платил околу два милиони долари, а другите пари се потрошени на храна, пијалак и превоз на гостите.
Сопственикот на фудбалскиот клуб Челзи сакал да направи забава која ќе ги надмине традиционалните забави на островот што ги приредува хип-хоп могулот Рушел Симонс и основачот на Microsoft Пол Ален.
Мислам дека може да даде некое евро за нов играч...:icon_mrgr
Потрошил 4,8 милиони долари за новогодишна забава
Рускиот милијардер Роман Абрамович организирал екстравагантна новогодишна забава на својот имот, која чинела околу 4,8 милиони долари.
![]()
На имотот на Амбрамович, што се наоѓа на карипскиот остров Свети Барт, присуствувале бројни ѕвезди, како Линдзи Лохан, Орландо Блум, неговата девојка Миранда Кер, Џеј Зи и Ашер.
Милијардерот и неговата девојка Дариа Жукова поканиле околу 250 луѓе, кои ги следеа настапите на Бијонсе, Гвен Стефани и Принц. Само за изведувачите Абрамович платил околу два милиони долари, а другите пари се потрошени на храна, пијалак и превоз на гостите.
Сопственикот на фудбалскиот клуб Челзи сакал да направи забава која ќе ги надмине традиционалните забави на островот што ги приредува хип-хоп могулот Рушел Симонс и основачот на Microsoft Пол Ален.
Мислам дека може да даде некое евро за нов играч...:icon_mrgr
Истата вест е постирана по втор пат, ама ајде, тоа не е важно. Истиот коментар по втор пат...
Не знам дали знаеш, ама Абрамовиш прости долг од 340 МИЛИОНИ ФУНТИ на Челзи, и тоа сега скоро...
Боби[Мкд];3243781 напиша:
Курањи..порано ми беше еден од омилените играчи..коа играше во Штутгарт.
Како и да е,за 4-5 милиони не би било лошо да дојде.
http://goal.com/en/news/11/transfer...-madrid-offer-sergio-aguero-to-chelsea-for-30
Неам коментар и за ова.
Значи Мадрид според ова ни го продава Агуеро,али да доигра за нив сезонава и од на лето иде кај нас..така или нешто погрешно сум разбрал?
Лоан значи позајми,позајмува..значи во тој смисол мислам дека е..
Да го зачуваат до крај на сезоната,а од Јули да дојде кај нас..
Мене ми одговара!:tv: