Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема шанси да си оди Бане...не е до толку слеп Анчелоти да го пушти..да не беше тој кој ке играше десен бек...Фереира ?

Ќе видиме,ќе видиме...Бане никој не сака да си оди.Таков златен играч ретко се наоѓа.

анчелоти ќе направи некоја глупост со трансферите.
осеќам нешто ќе усере
Абе ако земеме ПЛ или уште подобро ЛШ титула, и самиот тој во гаќи да се посере, се ќе му простам :smir:

П.С. таман си е работата, доста досетливо :)

Attachments

• fergi-until.jpg
    fergi-until.jpg
    22 KB · Прегледи: 85
Потрошил 4,8 милиони долари за новогодишна забава

Рускиот милијардер Роман Абрамович организирал екстравагантна новогодишна забава на својот имот, која чинела околу 4,8 милиони долари.
roman.jpg

На имотот на Амбрамович, што се наоѓа на карипскиот остров Свети Барт, присуствувале бројни ѕвезди, како Линдзи Лохан, Орландо Блум, неговата девојка Миранда Кер, Џеј Зи и Ашер.
Милијардерот и неговата девојка Дариа Жукова поканиле околу 250 луѓе, кои ги следеа настапите на Бијонсе, Гвен Стефани и Принц. Само за изведувачите Абрамович платил околу два милиони долари, а другите пари се потрошени на храна, пијалак и превоз на гостите.
Сопственикот на фудбалскиот клуб Челзи сакал да направи забава која ќе ги надмине традиционалните забави на островот што ги приредува хип-хоп могулот Рушел Симонс и основачот на Microsoft Пол Ален.

Мислам дека може да даде некое евро за нов играч...:icon_mrgr

Рускиот милијардер Роман Абрамович организирал екстравагантна новогодишна забава на својот имот, која чинела околу 4,8 милиони долари.
roman.jpg

На имотот на Амбрамович, што се наоѓа на карипскиот остров Свети Барт, присуствувале бројни ѕвезди, како Линдзи Лохан, Орландо Блум, неговата девојка Миранда Кер, Џеј Зи и Ашер.
Милијардерот и неговата девојка Дариа Жукова поканиле околу 250 луѓе, кои ги следеа настапите на Бијонсе, Гвен Стефани и Принц. Само за изведувачите Абрамович платил околу два милиони долари, а другите пари се потрошени на храна, пијалак и превоз на гостите.
Сопственикот на фудбалскиот клуб Челзи сакал да направи забава која ќе ги надмине традиционалните забави на островот што ги приредува хип-хоп могулот Рушел Симонс и основачот на Microsoft Пол Ален.

Истата вест е постирана по втор пат, ама ајде, тоа не е важно. Истиот коментар по втор пат...

Не знам дали знаеш, ама Абрамовиш прости долг од 340 МИЛИОНИ ФУНТИ на Челзи, и тоа сега скоро...

Анчелоти го бараше Иванович уште кога беше и во Милан ги препознал неговите квалитети така да мислам дека нема да го пушти сега кога веќе го има:vozbud:

Нормално дека нема да го пушти да оди во дриг клуб, моментално тој е еден од подобрите поединци во тимот

roman.jpg

Истата вест е постирана по втор пат, ама ајде, тоа не е важно. Истиот коментар по втор пат...

Не знам дали знаеш, ама Абрамовиш прости долг од 340 МИЛИОНИ ФУНТИ на Челзи, и тоа сега скоро...

Точно, и тоа беше навистина добар ѓест од негова страна.
Сепак работи преку целата година човекот, пресметки, сметки, трансакции, кредити, и не знам што уште, сака и тој неколку пати во годината да си го напраи ќејфот, нема тука ништо чудно :toe:

Боби[Мкд];3243781 напиша:

Курањи..порано ми беше еден од омилените играчи..коа играше во Штутгарт.
Како и да е,за 4-5 милиони не би било лошо да дојде.

http://goal.com/en/news/11/transfer...-madrid-offer-sergio-aguero-to-chelsea-for-30

Неам коментар и за ова.

Не е лош Курањи али ако веќе земаме напаѓач нека биде некој од светска класа, па ако треба и ќе потрошиме малку повеќе.

Инаку јас сеуште стојам на ставот дека ни треба плејмејкер, и не како Деко Фантоме, туку некој добар. Попотребен ни е од напаѓач!

Ако го дадат за 30м и да игра кај нив до крајот на сезоната како позајмен, зошто да не. И така неможе да игра за нас у ЛШ а и нема да платиме астрономска сума од 45-50милиони :toe:
У ПЛ ќе издржиме со досегашните 4 напаѓачи.

Заборавив да кажам, гол.ком не е ама баш ич за верување туку ајде, да не е досадно на фан-клубов :)

Значи Мадрид според ова ни го продава Агуеро,али да доигра за нив сезонава и од на лето иде кај нас..така или нешто погрешно сум разбрал?

Значи Мадрид според ова ни го продава Агуеро,али да доигра за нив сезонава и од на лето иде кај нас..така или нешто погрешно сум разбрал?

Сакат да го задржат до крајот на сезоната, е сеа незнам шо значи зборот LOAN али шо и да значи мислам дека не игра голема улога :)

Лоан значи позајми,позајмува..значи во тој смисол мислам дека е..
Да го зачуваат до крај на сезоната,а од Јули да дојде кај нас..
Мене ми одговара!:tv:

Лоан значи позајми,позајмува..значи во тој смисол мислам дека е..
Да го зачуваат до крај на сезоната,а од Јули да дојде кај нас..
Мене ми одговара!:tv:

Не е точно ова бе Даворе, џабе се замараме со преводи и сл :)

Штом овие 10дена од почетокот на Јануари не купивме ништо, додуша ни понуда не сме испратиле, тешко дека сеа ќе земиме некој играч :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom