Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ѕвер е, дур да смири топка, па дур да се заврти, па дур да подај топка...абе чудо од играч. Најмногу ми е криво шо има(ше) голем потенцијал.ги читам постовите поназад и гледам дека го критикувате оби?
не е како есиен ама пак солидно игра со оглед на позицијата,го немам видено да направи некој голема грешка,гледано во глобала добро ја држи средината ,солиден е во одбрана,сеа што е слабза во напад е ама може да направи добар пас:salut:
Секако, и пак зицер промаши.+1 ,истото и за калу ,барем овој натпревар одигра доста добро!

Лампард, Деко, Балак, Џ. Кол...
Балак не е, копито е. А кој е проблемот во креативноста на Лампард, Деко и Џо? Проблем е шо се во зимски сон, ништо друго. Ај Деко знам, ама англичаниве...:raz:Ауу се "креативци" :icon_mrgr
Ваква сличност е првпат, и не е страшно. Страшно е ако продолжи.Црни Анчелоти..па што ќе ни е добра игра,кога нема резултат бе..7 утакмици Челси е жива мизерија..па чукни ја главата малку,и воочи каде е проблемот.
Ова по малку ме потсеќа кога Сколари ќе излезеше на прес и ќе речеше дека добро сме играле,ама топката не сакала да влезе во мрежа...
Еден да дајме, верувам дека нема да се прими ниеден.Проблемот е тоа што реализацијата на Челзи последниве неколку утакмици не е како што беше. Ќе видиме со Фулам како ќе биде. Се надевам дека ќе дадеме барем два гола за да може потоа да го сочуваме водството.:se_ molam
Мала исправка..нема да биде трет пат по ред,него вторДа се надеваме дека манчестер ке изгуби што е скоро па нереално 3 пати поред тим како ман утд да изгуби.Инаку сега го гледав арсенал почнуваат момците да ме плашат имаат страшна игра.
..:Манчестер води,сигурно и ќе победи..до утре ќе се доближи на -2..до задутре на +1 и така..