В
Вори
Гостин
Дрогба и Калу ќе играле.
Така Фантом рече..го одложиле одењето во Африка за еден ден..
Така Фантом рече..го одложиле одењето во Африка за еден ден..
Абе шо само за нападот сте запнале, ај кажете ми кој е нашиот креативец во средниот ред (ко Сеск во Арсенал, Чави-Иниеста во Барса, Алонсо Кака Роналдо во Реал, Снајдер во Интер, и да не набројувам)
Јунајтед, другите не можат. Нема изненадувања од сенка. Дури и не верувам во постоење на голема четворка, последниве 5-6 години, постои само голема двојка, Челзи и Манчестер Јунајтед.Не мора да е Јунајтед, и Арсенал, Вила и Тотенхем се во игра, а ако и Јунајтед продолжи како Челзи, и јас не се надевам на титула, двата клуба се во криза, доста отсутни фудбалери но тоа е тоа!
Со се се сложувам што го напиша.Нема веќе голема четворка во Англија.Само голема двојка Ман Утд и Челзи.Тие се клубовите кои доминираат и во ЛШ и во Англија.А за ова шо викаш за Мурињо,Мурињо ти е тренер кој што игра на резултат,поставата секогаш е дефанзивно настроена,1-2 гола во натпревар му се доволни,и после само рогај ја топката што подалеку од гол.Искрено и добра е таа тактика иако за око е тиња.Но сега во последниве натпревари како да ја немаме таа моќност како што ја имавме на почетокот од сезоната.Како ли само почнавме фуриозно ги наполнивме со 4-5 гола ваквите екипи како Бирмингем и Евертон,а сега се мачиме за 1 бод.Кризата е очигледна Тоа се гледа многу нормално.Само ми е страв таа криза да не трае многу долго.Мислам дека неможе да го обвинуваме К.Анчелоти за последниве бош игри и резултати,едноставно без еден Анелка во тимот,без еден Есиен,Босингва,и Лампард и Балак(и двајцата во тапа форма)неможеш да се надеваш на добар резултат.Како очекувате добар резултат со Калу дрвото,и Малуда што промаши цел гол.Нема тука што да се коментира,едноставно неможеш да го обвинуваш тренерот.Да се надеваме на подобри игри и партии наредниве мечеви,бар кога станува збор за Николас Ањелка.Јунајтед, другите не можат. Нема изненадувања од сенка. Дури и не верувам во постоење на голема четворка, последниве 5-6 години, постои само голема двојка, Челзи и Манчестер Јунајтед.
Инаку, единствена позитивна ствар кога беше Мурињо тренер, е тоа што имавме мнооогу среќа. Со еден гол пимплавме цел меч, и пак победувавме. Сето тоа е сменето за жал. Бар ја така глеам на работите.
Ауу се "креативци" :icon_mrgrЛампард, Деко, Балак, Џ. Кол...