Ја прочитав изјавата и не сум изненаден.
Абе ѕвер е, дур да смири топка, па дур да се заврти, па дур да подај топка...абе чудо од играч. Најмногу ми е криво шо има(ше) голем потенцијал.ги читам постовите поназад и гледам дека го критикувате оби?
не е како есиен ама пак солидно игра со оглед на позицијата,го немам видено да направи некој голема грешка,гледано во глобала добро ја држи средината ,солиден е во одбрана,сеа што е слабза во напад е ама може да направи добар пас:salut:
Секако, и пак зицер промаши.+1 ,истото и за калу ,барем овој натпревар одигра доста добро!
Лампард, Деко, Балак, Џ. Кол...
Балак не е, копито е. А кој е проблемот во креативноста на Лампард, Деко и Џо? Проблем е шо се во зимски сон, ништо друго. Ај Деко знам, ама англичаниве...:raz:Ауу се "креативци" :icon_mrgr
Ваква сличност е првпат, и не е страшно. Страшно е ако продолжи.Црни Анчелоти..па што ќе ни е добра игра,кога нема резултат бе..7 утакмици Челси е жива мизерија..па чукни ја главата малку,и воочи каде е проблемот.
Ова по малку ме потсеќа кога Сколари ќе излезеше на прес и ќе речеше дека добро сме играле,ама топката не сакала да влезе во мрежа...
Еден да дајме, верувам дека нема да се прими ниеден.Проблемот е тоа што реализацијата на Челзи последниве неколку утакмици не е како што беше. Ќе видиме со Фулам како ќе биде. Се надевам дека ќе дадеме барем два гола за да може потоа да го сочуваме водството.:se_ molam
Мала исправка..нема да биде трет пат по ред,него втор ..:Да се надеваме дека манчестер ке изгуби што е скоро па нереално 3 пати поред тим како ман утд да изгуби.Инаку сега го гледав арсенал почнуваат момците да ме плашат имаат страшна игра.
Манчестер прими гол.Манчестер води,сигурно и ќе победи..до утре ќе се доближи на -2..до задутре на +1 и така..