Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Матич е огромен, отприлика колку Чех, можи и повисок малку, со огромен чекор, ама не знам колку време бил повреден, некако уште нема осет за игра. Се надевам привремено. Игра лево во дијамант ко шо гледам, или мож да е лево во „елка“ - формација.

Полувреме.
Матич добро се отвори во шанса, ама беше блокиран, ианку снага му фали и можи да оди до прв тим. Хачинсон е за во првите 18 на Челзи, Брума многу добар за 17-18 години, колку има точно. На Џо му фали кондиција, гледам зошто го немавме со Ливерпул и Никозија на терен. Солиден, ама ништо посебно лев бек, потпросечен десен бек. Трнбол не фати топка, а гол прими, не го видов голот, ама не е ветувачка работава. Борини се труди многу, трча многу, исто и некој Клифорд на средината (максимум 18-годишен е).
Ми фали уште еден вака, ама шом нема шо да кажам за него, значи камен бил. Втор напаѓач треба да е, или AM, напаѓачки ориентиран играч за врска.

Јас ви велам дека Дрогба сам ке ги победи Ливерпул вие не....... Алоооооо повеке верба во екипата треба....... :smir::smir:
Следно коло?

Јас ви велам дека Дрогба сам ке ги победи Ливерпул вие не....... Алоооооо повеке верба во екипата треба....... :smir::smir:
Следно коло?

за 14 дена со болтон на сител ќе давале

Следната сабота (17-ти) со Вила на гости, од 13 и 45 мислам.

и ќе давале на сител!!! да се потенцира тоа а и очекувам игор да коменира дека колку шо знам нема пропуштено меч на Челзи а да не го коментира...

леееее ич не ми текна шо глупости напишав ах овај Игор почнал на мене да влијае :pos2::pos2: иначе Астон вила јак противник некако али после леверпул очекувам уште една победа

80-та минута, 2-0 за Арсенал.
Резултатов е само формалност, проблем е шо не гледам некој голем потенцијал за прв состав, некој индивидуално да се истакнува. Борини има капацитет да игра втор напаѓач покрај некој друг од останативе во Карлинг Куп, другото ко кажав и претходно.

Со задоцнување малку, нека ни е честито победата. Инаку супер игра од страна на Челзи, сите играчи беа на ниво. И вчера бев многу среќен поради победата, дури и уште сум возбуден!!!:smir:

Какво коло во наша корист... Страхотно :D

1 Chelsea 21

2 Man Utd 19

3 Tottenham 16

4 Arsenal 15

5 Liverpool 15

6 Man City 15

еее сега шуба е табелата и многу личит Челзи ко ќе е на првото место

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom