Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие од Манчестер очајно чекаат Декември зошто знаат и свесни се дека сега се послаби али ако Карло би требало да смисли нешто и за тој период поздрав :smir:

Овие од Манчестер очајно чекаат Декември зошто знаат и свесни се дека сега се послаби али ако Карло би требало да смисли нешто и за тој период поздрав :smir:
Овие од Манчестер очајно чекаат да дојде мај за да ја кренат титулата да си речиме искрено:smir:

А тие срања околу декември и дека некој го чека декември се глупости бидејќи секоја година е различно и секоја година друг период ја одлучува титулата така да оваа година очекувам да се води битка до последно коло и до крај никоја екипа да не направи опиплива предност:helou:

Овие од Манчестер очајно чекаат да дојде мај за да ја кренат титулата да си речиме искрено:smir:

А тие срања околу декември и дека некој го чека декември се глупости бидејќи секоја година е различно и секоја година друг период ја одлучува титулата така да оваа година очекувам да се води битка до последно коло и до крај никоја екипа да не направи опиплива предност:helou:
Зборам за моментов дека сте послаби а оваа година во премиер лига и јас очекувам битка до крај највише мегу овие два тима.

Зборам за моментов дека сте послаби а оваа година во премиер лига и јас очекувам битка до крај највише мегу овие два тима.
Јас никаде не реков поинаку, врати се поназад, ќе видиш дека за мене Челзи се главни фаворити оваа година за освојување на ПЛ:smir:

Некаде при крај тој од Лузерите вика ЗОШТООО?
Епа и ја се прашувам зошто бее...
Иначе да ви кажам два вица..ги постирав и во темата за утакмицата.

-Си бил еден Дидие Дрогба и ги напраил мајмуни Шкртел и Карагер.
-Си биле Анелка и Малуда....

п.с.уште еден

-Си бил еден Бенитез и бил гневен на 38 годишниот Еткисон:pipi:

Челзи ќе падне пак, ќе киксира пред Нова година...4 години по ред киксира тогаш!:)
Јебига, за секоја година има реална причина, немам намера да разглобувам за секого. Има и годинава можна причина за такво нешто, Афричкиот Куп, ама има и причини зошто да сметаме дека ќе се преживее, море и проживее. Ќе се држам до нив. Не се форсира Деко, не се форсира Жирков, не се форсира Џо Кол....плус Анелка, Лампард да се здрави, Белети - салам состав. Здрави и Малуда и Балак - феноменално. Немања Матич, Стуриџ, Борини, за секој случај.

Ќе бидат..не можеби туку сигурно.
Игра курот Карло со нив да се порадуваат малце..
Дипломатски одговара само, инаку верувам дека шансите на Ливерпул (или кој и да е друг клуб) за титулата се последното нешто на кое Анчелоти размислувал, а и нема да размислува, најрано до крајот на март по мое.

Вечерва играат резерви Челзи - Арсенал

JOE COLE TO FACE ARSENAL RESERVES

The Chelsea team tonight is: Ross Turnbull, Nikki Ahamed, Jeffrey Bruma, Sam Hutchinson, Ben Gordon, Jacopo Sala, Conor Clifford, Nemanja Matic, Fabio Borini, Daniel Philliskirk, Joe Cole.
Subs: Sam Walker, Danny Mills, Joshua McEachran, Milan Lalkovic, Gokhan Tore.

Што е со Стариџ бе? Не влегува во игра ни во првиот тим, а не игра ни со резервите.

Ццццц,гретоа ми е за Стариџ...дај кажете има некој проблем чоекот шо е работата...:uvo:

Неколку пати е на клупата за резерви ама Анчелоти никако да го стави

абе тие двајца да не се имаат скарано нешто ....

Стрим некој, а да не е преку Justin? Пари бара мамата нивна, за да гледаш цело време.

па тие од Џастин.тв се сгрешија малку ама немам јас во план(немам пари) да им плаќам

Џо Кол сам побарал да игра за резервите вечерва (според коментаториве од Челзи ТВ), откако вчера не играше, сметал дека е битно да игра вечерва, само со натпревари се враќа форма. А Стуриџ да си јај ушите, тој е млад, треба појќе докажување и игра.

Со цела појава, младиов Брума ме потсеќа на Алекс. Слободните удари се плус сличност, статива од 25 метри погоди сега. 1-0 губиме, не го видов голот, тогаш се прекина џастино, дур го пуштив поминато беше.

И Џо игра и губи ај ќе му бапнеме еден гол дека Џо си го имаме :baeh::baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom