Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков Малуда бе..или Жижи или Кол..одлично е вака иначе.
Да не рече нешто??:helou:

Честито победа со мало задоцнување...Го прегазивме ливерпул во секој поглед.
Шмугло?!?!?!?!?!Не би рекол......
Каков малуда?!?!?!?Ете таков....
Хиларио чиста 10-ка,Дрогба чиста 10-ка,Тери чиста 10-ка....
ПОВТОРНО ДА ВРВОТ НА ТАБЕЛАТА:baeh::baeh::baeh::vozbud:

ај честито победа дечки,со мало задоцнување...али добро го накашлавте лузерпул,позз

Nanazad citav za kako ne sme bile zadovolni od Anceloti, Kalu i Anelka. Imeno, Anceloti da ne mi go cepkate molam vi se, Anelka e Smuglo, ili Smuljo nagaleno, i taka se uste ke go vikam, iako pokazuva solidni igri. Kalu e prosecen igrac, i nisto ne go menuva mislenjevo (osven gol za nekoja titula na primer).

Drugo, masala taktika deneska, Rafco ipak zali za Luis Skolari, zarem ne? Mnogu dobar bil covekot, ne za drugo. Okolu penalot navoden, jebiga, imase (najmalku) dva ocigledni penali za nas so Barcelona, koi cel svet gi vide, pa jebiga, nikomu nisto. So vebam mrcatori, 2-0 zavrsi.

Treto, vi rekov Ilarijo da ne mi go cepkate, macka prava e. Trnbul e duduk, vo rangot na gaolskiot Foster.

I za kraj, tabelava priroden izgled imala be, ili imase minatovo kolo samo...:pos2:

(izvinuvanje za latinicava, tenicki problem)

:pos: :pos: :pos:

Attachments

• 7924_1043985996866_1742124364_82898_579742_n.jpg
    7924_1043985996866_1742124364_82898_579742_n.jpg
    19 KB · Прегледи: 7
Како прво ова ми е прв пост на новата тема не дека несакав да пишувам :) туку имав некои проблеми бла, бла.....:blabla:.
Иначе одличен вовед во оваа тема па ви честитам дечки заслужни за овој вовед кој навистина е најдобар :bravo::bravo::bravo:
Друго што е мислам најважно во моментот е победата над Ливерпул и враќањето на првата позиција (мислам на тоа со бодови ) :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
И на крај Честито големата победа

:olee::olee::olee:

Челзи ќе падне пак, ќе киксира пред Нова година...4 години по ред киксира тогаш!:)

Челзи ќе падне пак, ќе киксира пред Нова година...4 години по ред киксира тогаш!:)

Оба е твое мислење или го виде на стаклена топка? ако го виде од иднината ќе те замолам да ми видиш шо ќе ми се десит во иднина

со мало задоцнување честито победа сите во тимот одлично изиграа

Ќе бидат..не можеби туку сигурно.
Игра курот Карло со нив да се порадуваат малце..

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom