Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кога стигнав дома шо ќе видам наместо да видам 2 гола разлика за нас гледам тие водат ај ако сакат некој нека ми кажи како изиграа нашите(според разулатот многу лошо)

Уствари тие не играа, си купиле карти, и си гледаа...

Не знам..па и Чех вол бе.
Глеаш дека те поминува остај го гол да даде..барем немаше да те исклучи,слепец еден заслепен.
У пичку матер више....

Eдно прашање...Кој ви е тој Борини??? Прв пат слушам за човекот...

И да...ај ве молам не прајте глупави споредби...Прво Манчестер играше на гости со Барнли,Челзи дома...второ Манчестер играше 90 минути со 11 играчи кај Виган,а Челзи играше 50 мин со 11 играчи...Спортски Поздрав!

Eдно прашање...Кој ви е тој Борини??? Прв пат слушам за човекот...

И да...ај ве молам не прајте глупави споредби...Прво Манчестер играше на гости со Барнли,Челзи дома...второ Манчестер играше 90 минути со 11 играчи кај Виган,а Челзи играше 50 мин со 11 играчи...Спортски Поздрав!
Италијанско недокажано напаѓаче :)

А за второво, провокација беше од фан на Манчестер, па мораше да вратиме.

Во врска со споредбите..тоа кажи му го на колегата твој Боби.
Борини е таљанец 17 годишен мислам,напаѓач.

Борини е младинец...напаѓач игра...играше и со КПР.

Иначе да не добиеше Чех црвен..немаше да изгубиме...:toe:

Глупа игра, глуп судија, глуп коментатор, или јас сум нервозен? До кога нема да брани Чех и на утакмицата со Ливерпул?

Mislam deka toj ke brani protiv Liverpool oti e dosta podobar od Hilario! Nadezen e i siguren golman. MIslam deka Anceloti nema da zgresi ovoj pat
Кој бе? Нема шанси, пред недела-две примил 4 гола за резервита, за два директна кривица. Остајте ми го Иларијо, ѕверка е. :icon_mrgr

Ај шо ме заебаа за 180еур нема везе ... али Виган е СЕ само не е ЕКИПА ебате .... Тој Родаљега ко утакмица снова да му беше .... А не играше ни добро , колку што беа мртви дебиливе ...
Не знам за се, ама Виган е типична англиска екипа, со тешки коњи во тимот. Изненадувачки е како Челзи не беше спремен за такво нешто, ама то е то.

го обожавам тимов, но морам да речам дека анчелоти нема врска од тренер. го пушта прво кранистот белети, а после и статуетката калу.
цело време додека челзи игра и губи, акмаков анчелоти само зее и збор не им кажува на играчите.
сезонава веќе ја сметам за пропадната. многу сум разочаран од потезите кои ги прави тренерот, не само на оваа, ами и на другите натпревари.

го обожавам клубов и навистина многу ме боли кога губиме

Престани да гледаш фудбал си го утнал спортот, познавање 1% се гледа дека имаш. Почни да гледаш голф може ќе се снајдеш таму.

Едноставно не им беше денот , + црвениот картон на Чех и пеналот ги дотолчи ( што со право ги даде да бидеме реални ).

Не сум видел поголеми плачковци од вас ( Давор односно ).

Па добро ја мислам немора толку да плукате по тимот мислам имавте фантастичен старт најјак од сите екипи во Премиер лигата, победивте во Карлинг купот, ги тепавте Порто во лигата на шампионите и кога ги читам коментариве не ми се верува изглеа ко да ќе испаднете од се како да не сте тепале 10 кола:kesa: Ќе биде добро дерби со Ливерпул и нека победи подобриот:smir:

:pos2::pos2::pos2::pos2: незнам од кај ти текнуваат вакви работи.
Не знам кој беше покрај него, ама не се ни помрдна. Брембл претрча 5-6 метри, скокна, даде гол, а овој не ни мрдна, само го пратеше... Ми се чини дека беше Дрогба, и при следниот корнер го „чуваше“.

Па добро ја мислам немора толку да плукате по тимот мислам имавте фантастичен старт најјак од сите екипи во Премиер лигата, победивте во Карлинг купот, ги тепавте Порто во лигата на шампионите и кога ги читам коментариве не ми се верува изглеа ко да ќе испаднете од се како да не сте тепале 10 кола:kesa: Ќе биде добро дерби со Ливерпул и нека победи подобриот:smir:
Не плукам по екипата, плукам по тоа како играа (освен Калу, по него си плукам секад:)). Него за со Вас, тешко дека ќе тепаме, посебно без Чех.

Ливерпул!

Не си саглам жими мајка!!! Кога ми се плаче, ме напраи да се смеам!:pos2:
Па така е мамата нивна. Ако нема такво нешто, иако сум негов фан, Анчелоти да си замини, и парите да ги врати патем, шо ги зел досега. :toe:

Италијанско недокажано напаѓаче :)
Стрела дете, барем ќе се труеше, не ко Просечко во офасјд да чека топка.

Глупа игра, глуп судија, глуп коментатор, или јас сум нервозен? До кога нема да брани Чех и на утакмицата со Ливерпул?
Само судијата си беше на место, инаку да, се друго глупо, и ти си нервозен. :)
Чех, па 3 натпревари изгледа.

црвениот картон на Шех и пеналот ги дотолчи ( што со право ги даде да бидеме реални ).
Црвениот картон не не дотолчи, тој всушност не столчи. Инаку пресвртот беше на пат.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom