Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ај? ако не го фатеше, ќе му беше празен голот. Така да незнам како би излегло тоа во оваа ситуација 'било пенал, а не било црвен'.

Значи не е провокација,ама јас колку шо забележав,Чех намерно ја испружи ногата,откако виде дека го извозија.Шо значи,по мое чист пенал и црвен...Можеби сум грешка...не тврдам ништо
Ако не си забележал, Чех во 1-1 секогаш влага така со нозете. Плус што овој можеше да го прескокне.

Најверојатно ќе поднесат жалба и ќе му ја укинат казната... како исприка за глупоста на овој Слепецот - не му го знам презимето.... жалам :(
Не верувам тоа дека ќе се случи.Намерно Чех ја подмести левата нога,контакт...пенал и црвен.Освен ако не се сменети правилата на судење.:smir:

Ако не си забележал, Чех во 1-1 секогаш влага така со нозете. Плус што овој можеше да го прескокне.
Копијава на Дрогба искористи ситуација, нема шо да се буниме.

Шо не влезе Борини дагебам, во ваква ситуација од Калу можам да очекувам исто шо и од Микел.

Ниедна конкретна акција немаме направено...ај нека го клај Жирков шо чека....:tapp:

Еј да бе заборавив...ццц глата ме здоболе...:nesvest:

Не ми е јасно шо го форсира толку Калу, кога влезе го докажа својот НЕталент...:tapp:

Барем нерешено да биде..ама тешко и тоа...

го обожавам тимов, но морам да речам дека анчелоти нема врска од тренер. го пушта прво кранистот белети, а после и статуетката калу.
цело време додека челзи игра и губи, акмаков анчелоти само зее и збор не им кажува на играчите.
сезонава веќе ја сметам за пропадната. многу сум разочаран од потезите кои ги прави тренерот, не само на оваа, ами и на другите натпревари.

го обожавам клубов и навистина многу ме боли кога губиме

Заслужена победа на Виган. Него повеќе ме загрижува Хиларио. Што правеше при голов? Изгледа вежба санкање, треба да оди зимоска....

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom