Абе ај? ако не го фатеше, ќе му беше празен голот. Така да незнам како би излегло тоа во оваа ситуација 'било пенал, а не било црвен'.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не си забележал, Чех во 1-1 секогаш влага така со нозете. Плус што овој можеше да го прескокне.Значи не е провокација,ама јас колку шо забележав,Чех намерно ја испружи ногата,откако виде дека го извозија.Шо значи,по мое чист пенал и црвен...Можеби сум грешка...не тврдам ништо
Нема шанси, одиме со `Енриќе на Ливерпул.Најверојатно ќе поднесат жалба и ќе му ја укинат казната... како исприка за глупоста на овој Слепецот - не му го знам презимето.... жалам![]()
Не верувам тоа дека ќе се случи.Намерно Чех ја подмести левата нога,контакт...пенал и црвен.Освен ако не се сменети правилата на судење.:smir:Најверојатно ќе поднесат жалба и ќе му ја укинат казната... како исприка за глупоста на овој Слепецот - не му го знам презимето.... жалам![]()
Копијава на Дрогба искористи ситуација, нема шо да се буниме.Ако не си забележал, Чех во 1-1 секогаш влага така со нозете. Плус што овој можеше да го прескокне.
Нема шанси, одиме со `Енриќе на Ливерпул.
Нема веќе право на изменаНиедна конкретна акција немаме направено...ај нека го клај Жирков шо чека....![]()