Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мизерија!
Белети чутук еден,што функција имаше бе,што кој кур го стаи Анчелоти не ми е јасно.
Калу?Сега ги разбирам постовите на Фантомите и Бластер дека е дрво некастрено,дека нема врска од животот.
Шмугло е срање во боја..нема везе.Лампард ептен слаб денеска,само ја дупеше топката..не знам што да кажам.МИЗЕРИЈА!
Од Јунајтед примија петарда,од Арсенал 4 комада,од Блекпул 4 нас ни даваат три гола и не победуват.Бруки!

Добро бе која утакмица ја коментираше ретардава Игорче??? Кај виде 4-1 дете му ебам :tapp::pos2:

Мизерија!
Белети чутук еден,што функција имаше бе,што кој кур го стаи Анчелоти не ми е јасно.
Калу?Сега ги разбирам постовите на Фантомите и Бластер дека е дрво некастрено,дека нема врска од животот.
Шмугло е срање во боја..нема везе.Лампард ептен слаб денеска,само ја дупеше топката..не знам што да кажам.МИЗЕРИЈА!
Од Јунајтед примија петарда,од Арсенал 4 комада,од Блекпул 4 нас ни даваат три гола и не победуват.Бруки!
Секој тим има лош ден. Само се надевам дека ова срање нема да се повтори со Ливерпул. А ко ќе погледнам кој е на гол, 70% сум сигурен дека ќе се повтори.

Никаква игра!Никаква!Видовте игра,некаква акција...???:tapp:

1 prasanje? Kade vie Turnbull(neznam dali dobro go napisav) golmano sto go kupivte od Midlzboro!?

:toe: Никаква игра, ама мора да признаеме и пораз. Тешко е, ама мораме...

Сеа сум сигурен..дека со Ливерпул ќе изгубиме.
Хиларио на гол,скијачот..ќе не наполнат.
И ќе напраиме лоша серија,и ќе се ебеме в гз.

Лампард,Тери и Ешли Кол ја да сум на место на Абрамович/Анчелоти по 60% од плата ке им џопнам ...пичка им материна ...

Ај шо ме заебаа за 180еур нема везе ... али Виган е СЕ само не е ЕКИПА ебате .... Тој Родаљега ко утакмица снова да му беше .... А не играше ни добро , колку што беа мртви дебиливе ...

Ај , идно коло боље среќа .....

Позз

кога стигнав дома шо ќе видам наместо да видам 2 гола разлика за нас гледам тие водат ај ако сакат некој нека ми кажи како изиграа нашите(според разулатот многу лошо)

Ливерпул ги наполна Хал 6 - 1 мислам...вака ако играме и со Ливерпул..црно ни се пиши...:tapp:

Очекував 1-3 резултат, се до исклучувањето, а после тоа, 3-1 е сосема очекувано.
Очекувам, шо очекувам, Анчелоти да се истури и само Борини да го разбери. То во глобала.

го обожавам тимов, но морам да речам дека анчелоти нема врска од тренер. го пушта прво кранистот белети, а после и статуетката калу.
цело време додека челзи игра и губи, акмаков анчелоти само зее и збор не им кажува на играчите.
сезонава веќе ја сметам за пропадната. многу сум разочаран од потезите кои ги прави тренерот, не само на оваа, ами и на другите натпревари.

го обожавам клубов и навистина многу ме боли кога губиме
Со оглед на ситуацијата, Белети - Микел беше правилна измена, ама за Калу, апсолутно не. Клај го Борини, гарантирам со поголем мотив ќе влезеше него просечниов.

Следува вистински противник за реакција - Ливерпул. Ах, и кипросине се измеѓу маме нивно... Како и да е, прво таљански hairdryer.... :toe:

Не изиграа... Си шетаа по терен. Некои скијаа, некои дупеа фудбалчиња, некои мереа висина на скок на Брембл...

Очекував 1-3 резултат, се до исклучувањето, а после тоа, 3-1 е сосема очекувано.
Очекувам, шо очекувам, Анчелоти да се истури и само Борини да го разбери. То во глобала.

Со оглед на ситуацијата, Белети - Микел беше правилна измена, ама за Калу, апсолутно не. Клај го Борини, гарантирам со поголем мотив ќе влезеше него просечниов.

Следува вистински противник за реакција - Ливерпул. Ах, и кипросине се измеѓу маме нивно... Како и да е, прво таљански hairdryer.... :toe:
Не си саглам жими мајка!!! Кога ми се плаче, ме напраи да се смеам!:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom