Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реал со "големиот" Мурињо го изеде 5-0, прогнози колку би го јаделе ние доколку ни се падна Барса ?
8-0?

Можи ќе дајме 1 гол...моја прогноза 9-1.
Вие стварно мислете оти ќе стигнете до 1/4 финале бе?? :pos: :pos: :pos:

да не се разбериме погрешно, јас се заебавам, а вие ептен плачете...ццц....не ми се верува кои песимисти ееејјјјјј....

Реал со "големиот" Мурињо го изеде 5-0, прогнози колку би го јаделе ние доколку ни се падна Барса ?
8-0?

Можи ќе дајме 1 гол...моја прогноза 9-1.

Сигурно неможе да биде покобно отколку пoследната што заврши 1:1

Барселона загуби од Херкулес 0:2. Челзи колку треба да изгуби од Херкулес... 10:0, 12:0, 11:1???

12-1

Играме курот бе,па и ти.Глеаш нема што да се праи :)

Како и да е,Евертон ќе го јаде во сабота,убеден сум

(1 месец уназад пред утакмица го пишуам ова,и никад да ми се исполни.Ако победиме има да се радуам две недели,жими се):))

После вечерашнава победа на Барселона, Абрамович ќе инвестира 200 милиони да бидеме ко нив. :tv::tapp:

Ќе играме бункер ако играме против Блауграна. :toe:

Има да му го пуштиме Фереира на Меси,ќе го изеде жив.
На Чави ќе му го пуштиме Рамирес,ќе го неутрализира скроз.Иниеста ќе го варди младиот и талентиран Брума.А,Виља ќе биде сопрен од фантастичниот Босингва.
Имаме решение,што ви е.Плус Анчелоти е стопати боље него она педерчено Гуардиола.

Само проблемот е кој ќе даде евентуален гол за нас,ама ќе се среди и тоа.

GGCFC!

:pos:

Автобус му е мајката ... Ма каков автобус,атомска централа пред гол. :pos:

--- надополнето ---

Таков карактер,уз 2-3 пичкици на Берлускони одма се средуе,памти ми збор.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Има да му го пуштиме Фереира на Меси,ќе го изеде жив.
На Чави ќе му го пуштиме Рамирес,ќе го неутрализира скроз.Иниеста ќе го варди младиот и талентиран Брума.А,Виља ќе биде сопрен од фантастичниот Босингва.
Имаме решение,што ви е.Плус Анчелоти е стопати боље него она педерчено Гуардиола.

Само проблемот е кој ќе даде евентуален гол за нас,ама ќе се среди и тоа.

GGCFC!

:pos:

Ај молам ти се го заборави на цело Борини...Немало кој гол да даде :D

Очајно ни фали Лампард, незнаеме асална акција да направиме без него.... Ја викав за Бенајун дека ќе биде најголема утка, ама кој знае да не се повредеше, може во оваа криза ќе беше од некоја корист:toe:

Иначе сега кога ќе се вратат Лампард и Тери за дуелот со Евертон,очекувам онака да се истуриме за сите киксови претходниве кола и онака да ги здробиме.Да го изоставиме фактот на страна што веќе 4 меча по ред немаме победа против нив во Премиер Лига.Лани не победија 2-1 кај нив,а беше 3-3 на Стемфорд Бриџ со нивни шупачки 3 гола. А башка тоа што се 16 место и изгубија од ВБА 1-4 на домашен терен.

Инаку поздрав до сите фанови на Карваљо во фан клуб Челзи. Вчера беше шетан у одбрана од Педро,Виља,Меси,па дури и од еден анонимец Жефрен ко циган од шалтер на шалтер во завод за вработување (бај Син).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom