Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
'The team was outstanding defensively today; you had to be against the quality Chelsea showed,' said Newcastle manager Chris Houghton. 'Chelsea is a top-class team and they would have wanted to bounce back after recent results and the game was as tough as we thought; they have great quality and attack with great ferocity.'

Поздрав до ФантомХ. :pos::pos::pos::pos::pos:
Ама не смешно појќе, едноставно не е. Ова е веќе сериозно исмевање на Челзи! :toe:

види брат нема да ја добие кога е пичка(извинете на изразот) имам читано изјава на гигс дека како млад се плашел од фергусон да го сретне
е кога таков човек ке се појави во челзи кој нема да е по пари ке го сака фудбалот е тогаш ке добие подршка од играчите и абрамович
како и да е абрамович го боли за челзи тој е само бизнисмен и сака да прави пари и ај нека го убеди да направи челзација
таков човек е хидинк мислам дека моментално дека тој е лек
Каков човек да се појави во Челзи бре? Нема да е по пари и ќе го сака фудбалот? Ко Џозе? :icon_bigg
И какви тоа пари прави Абрамович од Челзи? Такви ко 300+ милиони фунти долг кои од долг на клубот кон него ги напрај акции или нешто слично за да клубот не биди бар официјално банкрот?
Ако некој сериозно го интересира за Челзи, тоа е Абрамович. Само неговото умеење за делување во професионален фудбал е крајно дискутабилно.

А Лампард кога ви се враќа?
Никогаш.

Би требало за со Евертон.
Не лажи бе.

F

fantomX

Гостин
Морам да те издадам, нашите мили фаној на противниците ја заслужуваат вистината. Особено болната манчестерјунајтедовска психа, која за жал годинава има покритие за болеста.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Го изгубивме и првото место браво!Полошо неможеше да биде,имавме предност 6-7 бода а сеа ние требаме да бркаме,лелеле брукаа!У наредните утакмици ако извадиме 1 бод задоволни треба да бидеме сериозно..

В

Вори

Гостин
Три бода од 5 наредни утакмици очекувам,ама онака најсикрено.
Или Евертон ќе ги плеснеме или Болтон дома.Манчестер ќе се прошета поштено против нас,Арсенал ќе ни врати за првиот пораз годинава,а на Тотенхем сме му пациенти по навика,на гостински терен,нормално.

Мораме некако да се издигнеме од оваа ситуација,само неам појма како тоа би го извел дебелиот..

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Не е се така црно, ни се враќаат Лапмс и Тери од повреда во многу скоро време, а и Есиен после црвениот (кој што беше заслужен)... А ако издржиме до нова година, целава криза да пројде, повторно ќе бидиме на врвот, или близу врвот

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Денес младинците изгубиле 3-1 од Сандерленд во Кобам.

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2233347,00.html

Иначе слушам Марио Балотели не бил среќен во Манчестер Сити.
Да го грабнеме Супер Марио кај нас зимоска? :icon_cool

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште незаигран за вас ќе почна пак да сања за Милан, да оди да гледа нивни утакмици. Ноу офенс.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ѕвер е Супер Марио бе. Не кењај. (Не се лути) :icon_cool
Да ми понудат трампа Анелка - Балотели одма би прифатил јас. Или трампа Балотели - Калу.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не реков бе дека не е ѕвер, огромен талент е ама прашање е дали карактерот ќе му дозволи да стане Убер Супер Марио :D

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Е да, тоа што е темпераментен многу и тоа што е тврдоглав тоа е друга работа.А да е огромен талент,огромен таленат е.
Ама ти викам уште еднаш,да ми понудат трампа Анелка - Балотели или Калу - Балотели одма би прифатил.

В

Вори

Гостин
Ѕвер е Супер Марио бе. Не кењај. (Не се лути) :icon_cool
Да ми понудат трампа Анелка - Балотели одма би прифатил јас. Или трампа Балотели - Калу.
Ипак женско е,за ова кењањево.
А,во право е тоа што го збори.Таков препотентен платеник,што после едно седење на клупа ќе почне да јаде гомна,не ни треба.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Затоа и реков не се лути,на шала дека го пишав тоа.
Па ипак би го зел Балотели, наместо дрвоно Анелка кое се влечка на терен или Калу кој промашува празен гол,гол што би го дала братучетка ми што има 7 годинки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom