A
Auditore
Гостин
Би требало за со Евертон.А Лампард кога ви се враќа?
Би требало за со Евертон.А Лампард кога ви се враќа?
Ама не смешно појќе, едноставно не е. Ова е веќе сериозно исмевање на Челзи!'The team was outstanding defensively today; you had to be against the quality Chelsea showed,' said Newcastle manager Chris Houghton. 'Chelsea is a top-class team and they would have wanted to bounce back after recent results and the game was as tough as we thought; they have great quality and attack with great ferocity.'
Поздрав до ФантомХ.
Каков човек да се појави во Челзи бре? Нема да е по пари и ќе го сака фудбалот? Ко Џозе? :icon_biggвиди брат нема да ја добие кога е пичка(извинете на изразот) имам читано изјава на гигс дека како млад се плашел од фергусон да го сретне
е кога таков човек ке се појави во челзи кој нема да е по пари ке го сака фудбалот е тогаш ке добие подршка од играчите и абрамович
како и да е абрамович го боли за челзи тој е само бизнисмен и сака да прави пари и ај нека го убеди да направи челзација
таков човек е хидинк мислам дека моментално дека тој е лек
Никогаш.А Лампард кога ви се враќа?
Не лажи бе.Би требало за со Евертон.
Ипак женско е,за ова кењањево.Ѕвер е Супер Марио бе. Не кењај. (Не се лути) :icon_cool
Да ми понудат трампа Анелка - Балотели одма би прифатил јас. Или трампа Балотели - Калу.