Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Давор;3723870 Стариџ-Нејмар=ебење(за неколку години). [/QUOTE напиша:Па кога ќе го додадеш и Какута тоа би било безполезен секс....:smir:
--- надополнето ---
Срамно и безобразно од страна на Реал,иако ги поштувам многу како екипа.
Обична шпекулација..
Оваа сезона не се плашам ич од манчестер , арсенал и ливерпул...ке ги декласираме сигурен сум...но најмногу ме плаши сити..се појака и појака екипа праваат..
Според мене Јунајтед ни е најголем ривал,Сити не се ништо посебно со тренеров![]()
Читам на веб нешо морињо го сакал на дрогба...па шо кур ке му е ...екипа од ѕвезди праваат ?? го бараат озил , ги имат роналдо , кака , бензема ..ии кој други..
Преку 20 милиони за Ди Мариа,Педро Леон и Кедира можда даваат,а за играч од типот на Дрогба кој може да игра уште една-две сезони,и кој е најдобриот напаѓач на светот,ако не најдобар,еден од најдобрите сигурно,10 милиони.
Срамно и безобразно од страна на Реал,иако ги поштувам многу како екипа.
Озил и Бензема треба уште многу фурни леб да изедат за да бидат ѕвезди као Дрогба. И не знам зошто секој играч што ќе заигра во Реал го правите ѕвезда, кога во целиот тим на Реал моментално има 5-6 играчи кои може да се каже дека се ѕвезди. Педро Леон, Кедира и Ди Мариа ако ги сметаш за ѕвезди, тогаш нешто не е во ред со тебе.
Па кога ќе го додадеш и Какута тоа би било безполезен секс....:smir:
Нејмар и официјално потпиша за Челзи за 25 милиони фунти играчот не го знам но мината година дебитирал за Сантос од 74 натпревари постигнал 44 гола валјда има некој квалитет во него башка Манчестер Јунајтед и Сити сакаа да го земат ке го видиме а и сакам почесто во екипата на Челзи да го гледам и Гаел Какута за кој ја добивме и казната го имам гледано на 4 5 утакмици на младата репрезентација на Франција и се покажа многу добро има многу брзина истотака и дриблинг