Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да со тотенхем дома на 20.09 од 17h.
Само незнам дали ќе го даваат на сител зошто во 18:30 има кошарка за трето место.
на sitel.com.mk пишува
20.септември недела
14:30 Манчестер Јунајтед – Манчестер Сити (Премиер Лига)
18.30 3.место (Кошарка ЕП)
21:15 финале (Кошарка ЕП)
Челзи – Тотенхем – (Премиер Лига)

Следните 2 натпревари најпрво со Порто у ЛШ и со Тотенхем ПЛ се многу важни од неколку причини

Прво : Во вторник играме без Босингва и Дрогба - кои ќе почнат да ги отслужуваат казните... Ај за Босингва го имаме Бане на таа позиција - ама за Дрогба немаме соодветна замена - напаѓач што со еден потег може да ја реши утакмицата. Ќе се молиме Анелка да покаже нешто повеќе од тоа што досеа видовме од него. Калу според мене не заслужува место у прв тим, а Стариџ најискрено незнам како би се снашол :raz: Порто не е тим за потценување... сосема солидна екипа која може секого да изненади!!!
Второ : Многу е битно да се влезе со победа во новата напреварувачка сезона од ЛШ заради зголемување на моралот на тимот, и секако да се оправда улогата на фаворит во групата
Трето : Напреварот со Тотенхем го чекам со нетрпение :vozbud:
Нашите лути гратски ривали се у невидена форма... тимот им е воигран до максимум.... по обичај секоја година и те како знаат да ни ги поматат сметките, и најискрено очекувам да го доживееме првиот нерешен резултат(дај боже да сум грешка) оваа сезона - имам некое такво гадно претчуство :nesum:

Ама отом-потом... За сеа во вторник очекувам тесна победа портив Потро - 1:0 или 2:1 :helou:

Да со тотенхем дома на 20.09 од 17h.
Само незнам дали ќе го даваат на сител зошто во 18:30 има кошарка за трето место.
на sitel.com.mk пишува
20.септември недела
14:30 Манчестер Јунајтед – Манчестер Сити (Премиер Лига)
18.30 3.место (Кошарка ЕП)
21:15 финале (Кошарка ЕП)
Челзи – Тотенхем – (Премиер Лига)
Chelsea : Tottenham - : - недела 14:30
sitel.gif

На Сител пренос не би имало и заради заштитените термини на нашата лига, можно е снимка да има изгледа. Макар шо снимката не ми вреди мене, ќе ја најдам во живо. :toe:

На Сител пренос не би имало и заради заштитените термини на нашата лига, можно е снимка да има изгледа. Макар шо снимката не ми вреди мене, ќе ја најдам во живо. :toe:
Не требаше денес да биде забранета Интер-Парма? Зошто во тој случај не би ја дале Челзи?

Одеше на Телма? Значи дива лига, се по старо. Ќе видиме до в недела тогаш. :toe:
Нека го зголемат сообраќајот од Т-Home па немам ништо против стримови.

Инаку да, одеше на Телма.

Не требаше денес да биде забранета Интер-Парма? Зошто во тој случај не би ја дале Челзи?

Затоа што како што кажав погоре, во 18:30 има кошарка за трето место. Е сега може да даваат челзи ама ќе треба само прво полувреме да го даваат.

Не бе нема да дават Челзи....кошарка ке има...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom