Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу работи ќе се знаат по 3 април ама јас мислам дека до крај нема да се знае ама баш ништо и дека повторно последно коло ќе одлучува за титулата:toe:

Само на ова се надевате а?:vozbud:

A оти да не се надева, ко само тој дава голој за вас ? :vozbud:

Многу работи ќе се знаат по 3 април ама јас мислам дека до крај нема да се знае ама баш ништо и дека повторно последно коло ќе одлучува за титулата:toe:

Само на ова се надевате а?:vozbud:

Не , не се надеваме дека Руни ќе се повреди. А вие да не се надевате дека Тери ќе се повреди , па ќе неможе да ви збрца гол од пола терен со глава ?:vozbud::vozbud::vozbud:

Фала богу....
Ајде можда конечно и ќе се свестат...
По натпреварот со Блекбурн за прв пат ги изгубив надежите за титула во ПЛ, но со оваа победа почна да се раѓа малку надеж во мене, но ако изгубиме од Ман.Утд. веќе тогаш мислам дека се ќе биде јасно, тешко ми е да го кажам тоа ама тоа е.:toe:

A оти да не се надева, ко само тој дава голој за вас ? :vozbud:
И до лани само Роналдо даваше ама не било така:toe:

Не , не се надеваме дека Руни ќе се повреди. А вие да не се надевате дека Тери ќе се повреди , па ќе неможе да ви збрца гол од пола терен со глава ?:vozbud::vozbud::vozbud:
Јас не сакам никој да се повреди, сакам сите да се спремни и во полни состави да се изигра дербито и да се види кој е кој и да нема вадење, овој не играл или оној не играл:smir:

И до лани само Роналдо даваше ама не било така:toe:

Јас не сакам никој да се повреди, сакам сите да се спремни и во полни состави да се изигра дербито и да се види кој е кој и да нема вадење, овој не играл или оној не играл:smir:

Мене ми е сеедно за противникот. Битно ми е само Челзи да игра со најдобар состав , и во најдобра форма.

Мене ми е сеедно за противникот. Битно ми е само Челзи да игра со најдобар состав , и во најдобра форма.
Исто и кај мене е, ама да сакам да се повреди играч и да кобам и маѓии да правам тоа не:helou:

Честито победа мајсторски изиграно ај се доближија до Манчестер..:smir:

Ајде момци честито победа,дај боже и со Манчестер 0-5 да тепаме :) ни бегаат еден бод?

Малуда зверски изигра вчера, мислам дека е најдобар играч на Челзи сезонава.

Да го тепавме Блекбурн сега друга приказна ке беше,овака немаме шанси :toe:

Гледам еден по еден земаа да се враќат а со Босингва што бидна? Уште колку?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom