Шо му фали на Пјанич...добар,млад...не ми прај кеиф пјанич
ни треба некој подокажан играч што ирга во подобра лига(не дека франуска е слаба)![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо му фали на Пјанич...добар,млад...не ми прај кеиф пјанич
ни треба некој подокажан играч што ирга во подобра лига(не дека франуска е слаба)![]()
Глеам се праите планови за на лето, да не забораивте дека имате забрана за трансфери
Или можда ја сум утнал нешо и ви го тргнале ембаргото.
Втора тема е ова...
Иначе Џони..јас како CAM сакам Пјанич да го земиме...:helou:
млад талентиран и во добра форма,но не треба да си во добра форма за да играш во челзи,треба да си класа а тоа пјанич го нема сеуште докажано:salut:Шо му фали на Пјанич...добар,млад...![]()
искрено не ни треба играч со мал радиус на движење ако предходно не се земе некој CAM или плајмејкер,со крила не играме и нема кој да го храни со топкиагуеро,хулк, кин,торес, курањи за мене тоа се напаѓачи од светска класа ,а мислам дека и за тие како што се шпекулира и се интересираме.уствари за кин не се шпекулира ама јас лично би сакал да го видам во челси!
пфф е после инцидентите нека се надеваат дека ќе имаат пристап до кој било играч. :tv:
http://www.clubcall.com/chelsea/chelsea-striker-barca-radar-1004794.htm
20 милиони и нивни е..да се прашувам ја,одма им го давам..
Порано верував во овој играч,али излезе дека е обичен просечен фудбалер,и пред се тежок зицераш.
И да не дојде Агуеро,Калу може да си оди..не го бива.