Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е точно ова бе Даворе, џабе се замараме со преводи и сл
Штом овие 10дена од почетокот на Јануари не купивме ништо, додуша ни понуда не сме испратиле, тешко дека сеа ќе земиме некој играч![]()
Курањи е темпераментен играч, има и игра со топка и е роден голгетер, плус е во најдобрите години и зошто да не го земете, ама од неговата препотентност засекогаш го изгуби местото во репрезентацијата, од 2006 не настапува за Германија.Па добро нека го задржат до карјот на сезоната и на лето кај нас ... :zlo:
Иначе не сакам Курањи да дојди..мн мрзлив ми е...:jaj:
Глеам се праите планови за на лето, да не забораивте дека имате забрана за трансфери
Или можда ја сум утнал нешо и ви го тргнале ембаргото.
П.С. таман си е работата, доста досетливо![]()
Замрзната е забраната (не е активна) значи се додека не ја активираат повторно (ако ја активираат) ние можеме да купуваме :smir:Глеам се праите планови за на лето, да не забораивте дека имате забрана за трансфери
Или можда ја сум утнал нешо и ви го тргнале ембаргото.
Да монтажа е, сликата ја најдов на нет не се сеќавам каде точноова со сликата на ферги е монтажа нели?
Ќе попуштиии, кај ќе бега :smir:И за 5 м фунти да ни го даваат Агуеро и ако платат што ја бара е 200-250 к, не мора да дојде. И да ни платат 10м за таа плата не ни треба!
Ќе попуштиии, кај ќе бега :smir:
Само ние сме посериозно заинтересирани за него, Атлетико се во криза, а верувам дека и тој самиот е амбициозен и заинтересиран да игра во голем клуб со шампионски амбиции. Ко шо тргнале Атлетико, којзнае дали ќе изборат и ЛШ за догодина :helou:
Се надевам ова е со цинизам кажаноатлетико ако избори пласман за во ЛШ, тоа ќе биде рамно на чудо.
дупка се.
за напаѓач може и самуел од интер, видовте како се откри и каков гол даде вчера :tv:
само да прашам, чисто информативно, која по ред ни е оваа тема?
Втора тема е ова...само да прашам, чисто информативно, која по ред ни е оваа тема?
не ми прај кеиф пјаничВтора тема е ова...
Иначе Џони..јас како CAM сакам Пјанич да го земиме...:helou: