Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само 5 минути поминаа кога овој куроглавиов Дин го тераше Лампард да го пренови пеналот..а мајмунот 3 минути даде продолжение.
Настрана сите фаули,а ги имаше многу и други работи..
Значи судииве..едно е очигледно.Го местат пак Манчестер да биде шампион..друго не знам што да речам.
Игравме мизерно,како и прошлите утакмици.Светли точки беа Чех(фала ти Господе),Стариџ,ме изненади со играта и Жирков исто така..добро и Лампард не беше лош.
Другото тапа!
Разочаран сум ептен,и тоа максимално разочаран,и не знам што да коментира веќе.
Само ве молам да не се избаци некој и да рече дека не сме во криза..сме и тоа во длабока.
Како и играчка така и резултатска..
Тоа!

Чех да не беше ќе го јадеа. Многу добро бранеше масимално сконцентритан а Тери од друга страна додаваше само на памет. Жирков беше добар барем според мене. Штета што не ја искористивме шансава да им се одлепиме на 6 бода ама тоа е тоа боље нешто него ништо:helou:

За 2 кола можевте драстично да се одлепите од Манчестер, али тоа е, не ги искористивте шансите. Каде е онаа игра на Челзи од почетокот, кога екипиве како Вест Хем беа полнети со 3-4 гола во својата мрежа. Немате ни повреди ни ништо, стварно не ми е јасно зошто исчезна таа игра. :toe:

добро бе мајка му стара, само 3 минути продолжение,па само толку време требаше лампарда да пуца пенал, а дијаманте шо ноќеваше тоа не се смета
мајка му расплачам на на дин
Таман си досуди Дин на крајот, не заборавај дека и ви поклони пенал :smir:

И не заборавај дека не досуди офсајд за Вест Хем и не досуди пенал за нас. Ај сега ако имаш нешто објективно да ажеш, повели, ако не, напушти го фан клубов....

Не знам ни јас зошто исчезна таа игра..
Се чудам зошто кој стигна го посра Вест Хем,ние не можеме да ги тепаме.
Манчестер на Аптон Парк им закачи 4 комада..и да не набројувам кои други мизерни екипи го победија..
На почетокот од сезона,ваквите екипи ги мелевме..
Волвс,Сандерленд,Блекбурн,Болтон..а,сега се мачиме и не можеме да освоиме три бода.
Очигледно нешто не штима..нека се замисли малку Анчелоти што може да е.
Иако ни малку тој не е крив,што има играчи кои не се ни за во Бари,а камо ли во Челси.

дечки ај кај тебе вмаало
пенал имаше итоа во 1 полувреме за нас само судијата е заебан

Секоја екипа паѓа во криза, а Челзи прв пат го гледам вака. Ме нервираат екипи што имаат 2-3 деструктивци во средина, тоа мора да го средите. И да, двата пенала не беа. А посебно тој од Челзи. Ајде имате време да се подобрите, има време до дуелот со Интер. Подобро сега во криза, отколку во вториот дел од сезоната.:wink:

Кај Иванович нема никаква свежина, можеби требаше и Белети да заигра. Се надевам дека неделава ќе се одмори. Мразам шо морам да речам, ама ова е најреално. Барем Стуриџ и Жирков покажаа дека има нешто во нив, ќе биди. Дисциплина во одбрана никаква, аман од Тери, има кој да дај гол напред. И плус, јебига, не му оди секој ден на Дрогба, да беше расположен, 1-3, оптимална прогноза.

Гостуваме кај Бирмингам следно, верувале или не, тим со 5 победи и 2 ремија на последните 7 натпревари. Ни фали свежина кај поединци и дисциплина во одбрана. Поправливо, ама Анчелоти ко да не гледа оти има такви проблеми...:raz:

...и два не ни досуди првото. :toe:

Абе Интер ќе го тепаме и со ваква игра..
Криво ми е и мака ми е што се мачиме со вакви екипи..и што токму сега кога ќе одат африканциве на куп,влегуваме во криза..
Исто ми е криво што не можеме да ги искористиме киксовите на конкурентите..
Наредно коло со Бирмингем..тие во форма се,незгодни на домашен терен..
Не сакам да звучам песимистички али...ми мириса и таму на кикс.Дај боже да ме демантираат...

Секоја екипа паѓа во криза, а Челзи прв пат го гледам вака. Ме нервираат екипи што имаат 2-3 деструктивци во средина, тоа мора да го средите. И да, двата пенала не беа. А посебно тој од Челзи. Ајде имате време да се подобрите, има време до дуелот со Интер. Подобро сега во криза, отколку во вториот дел од сезоната.:wink:
незнам колку си забележал ама ние нон стоп овај период се гушиме и после се враќаме на крајот од сезоната така беше со грант и со гус,многу ми е криво што не се дава се од себе,мора да се подобриме психички неможиме по секоја противничка шанса да се губиме по 5-10 мин на терен со тимови кој се 3 нивоа под нас

Лампард Лампард Лампард Лампард Лампард Лампард Лампард Лампард Лампард Лампард ДУПКА нема потреба да игра 90минути 1 секунда немозе да задржи една топка ебати тоа шупакот...Уште не ми е јасно како може АЛЕКС да не го става,:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom