Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што им требаше да даваат гол 91 минута кога знаеја дека џабе им нерешено за осмина финале.Али морат да признаеме..добар гол на Агуеро.Како ќе функционират со Дрогба во напад...милина.

можда и ние ќе збрцавме гол од слободен, ама премногу брзо истрча ѕидот...

Што им требаше да даваат гол 91 минута кога знаеја дека џабе им нерешено за осмина финале.Али морат да признаеме..добар гол на Агуеро.Како ќе функционират со Дрогба во напад...милина.
За Лига Европа...:icon_mrgr

можда и ние ќе збрцавме гол од слободен, ама премногу брзо истрча ѕидот...
Не го остаја Алекса, Малуда (мислам) ебаго...

b2743d4bc6f3b8795b4ba01daec05055.jpg

Да скокнеше Дрогба немаше да има гол :pos2:

Да беше Алекс, глава кинеше на некој.

Какви сме станале у ПМ. Да беше вака, да беше онака. Заврши 2-2, готово. Повеќе среќа (а Бога ми и подобра игра) во недела. Поздрав од мене, се читаме понатаму!

Значи Дрогба се врати како што ни самиот не очекуел :)
И Агуеро е стварно ѕвер од играч..ако дојде супер засилување ќе биде..
И дај некој нека ги постира голојте..

Од сега натаму, јас ја превземам одговорноста да ги постирам головите, само Ве молам не замарајте со постови, ајде нека ди даде некој головите. Ви кажав и претходно, кога ќе ги има дека ќе ги постирам. Не се лутете, само сакам да имаме попродуктивна дискусија, со што е можно помалку тупење...

http://www.goalsarena.com/video/champions-league/2009.11.03-atl.-madrid-2-2-chelsea_en.html

МалиМуда асистирал? :icon_mrgr
Добар кам-бек на Дрогба, 2 голчиња...

Нека ни е честито пласманот во 1/8 финале, сеа да се насочиме кон неделниот натпревар со Ѓаволите. Да ги исчукаме и да покажеме годинава кој е кој во ПЛ:smir:

Како се викаше голманчето од хрватска тоа маленкото?????

Дечки,со мало задоцнување,честито пласманот осмина-финале....:smir:Леле кој гол агуеро ни го збрца...:vozbud:А и дрогба не беше лош,одличен кам бек..
Сега е најважно да се фокусираме на дуелот со манчестер и да ги исплескаме убаво.....:helou:

ne mi e jasno zosto drogba koga izleguva sam pred golman pogolema e verojatnost da go pogodi golmanot od kolku golot ,dosega 3547834534957 pati mu se ima sluceno!!!

не знам можеби грешам ама агуеро е повеќе како форвард него страјкер, така да скептичен сум да се фрлат големи пари за него, некако имам интуиција дека дечкото не е за премиер, ама ова е само мое мислење се надевам дека грешам.

Aguero e Second striker , a moze da se koristi vo poveke formacii (kako krilen napagac ili poluspic)... isti tip na igrac kako Del Piero da recime... vo sekoj slucaj koj i da go kupi nema da zgresi , se raboti za eden od najdobrite svetski fudbaleri a ima samo 21 godina...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom