Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас лично за челзи би го бркал Томас Милер од Баерн за во напад, осеќам ќе стане јак играч секако би бил многу поефтин од агуеро, не би дошол како ѕвезда туку напротив би се докажувал.

Miller godinava vo Baern e nedefiniran igrac, nema klasicna pozicija... Za toa do negde e i LVG kriv koj sekoj natprevar menuva formacii , ama sepak Miller najdobri partii prikazuva na krilo, znaci ne e klasicen napagac , a Ancelotti e poznat kako trener koj ne koristi krila vo negovata dijamant formacija kade sto do izraz doagaat bekovite (Cole i Ivanovic ili Bosingwa)... A i Miller e mnogu mlad taka da ne vervam deka vo bliska idnina ke go napusti Baern...

Aguero vo Celzi dokolku kaznata se prepolovi ili izbrisi
Можеби, ако се вразуми за платата. Чисти 200000 фунти неделно нема да ги заслужи, макар и 30 гола дал во прва сезона.

Miller godinava vo Baern e nedefiniran igrac, nema klasicna pozicija... Za toa do negde e i LVG kriv koj sekoj natprevar menuva formacii , ama sepak Miller najdobri partii prikazuva na krilo, znaci ne e klasicen napagac , a Ancelotti e poznat kako trener koj ne koristi krila vo negovata dijamant formacija kade sto do izraz doagaat bekovite (Cole i Ivanovic ili Bosingwa)... A i Miller e mnogu mlad taka da ne vervam deka vo bliska idnina ke go napusti Baern...
Не го знам овега многу, ама ако има брзина и некоја солидна техника, зборуваме за играч од типот на Анелка.
Во ситуација кога десниот бек кој е појќе крило го нема (а ќе го нема и подолго изгледа), од Иванович не можам да очекувам брзи пробиви како од Босингва десно (иако на центаршут можеи е и подобар од него). Челзи во 4 натпревари со дедото Белети десно, и чичкото-десњак Фереира лево, постигна 17 гола. Што значи, бековите не се клучни.

не знам можеби грешам ама агуеро е повеќе како форвард него страјкер, така да скептичен сум да се фрлат големи пари за него, некако имам интуиција дека дечкото не е за премиер, ама ова е само мое мислење се надевам дека грешам.
јас лично за челзи би го бркал Томас Милер од Баерн за во напад, осеќам ќе стане јак играч секако би бил многу поефтин од агуеро, не би дошол како ѕвезда туку напротив би се докажувал.
Арнесен ѕверот наш, ги „бркал“ Анхел Ди Мариа, Фабио Коентрао и Чави Гарсија, сите од Бенфика. Ги имам неколку пати гледано јас, и не сум за никој, особено не за овај последниов, избркан од Реал.
Сепак, колку и Арнесен да ми е матен тип, јас не го назначив за „спортски директор“, и не одговара пред мене, па така има кој да мисли ако овај пак, како по обичај, заеби работа.

20 (и некој месец) години, шо знам, можеби вреди да се следи сезонава, иако не знам колку Баерн е заинтересиран да го пушти.

stara dama e vo pravo van gal ke mu ebe majka na ovoj, ovoj da mu e na venger ke go isbrusi ubavo.

То е шо е со Босингва, ама го имаме Пауло назад. :icon_mrgr

Гурлај официјално го наследи Кенион на први, и прва официјална „активност“ е преразгледување на правата за името на стадионот, со тоа што (колку што разбрав) името Стемфорд Бриџ мора и понатаму да го има + името на спонзорот. Образложението е дека во блиска иднина не е можна градба на нов стадион (нема реално изводлива локација) или зголемување на капацитетот на Стемфорд Бриџ (знаете дека околу има хотели и уште некои чудни згради), па со ова се гледа можност за дополнителни приходи, со оглед на тоа дека Челзи има еден од најмалите по капацитет стадион од големите европски клубови.

Не сме тим кој е познат по тоа што некој (млад) фудбалер се докажал кај нас. Така да уше сеа го отпишувам него...

Поголема е веројатноста да земеме некој поискусен фудбалер отколку некој млад и перспективен. Анчелоти кога има искусен и квалитетен состав, не им дава многу шанса на млади фудбалери, по тоа беше познат и во Милан, а така е и во Челзи, во случајот со Стариџ. Така да сметам дека иако би дошол некој млад, тој брзо ќе си отиде. Ги имаме Ди Санто и Стариџ како перспектива, ама ќе видиме што ќе биде. Кога ќе заминат во Африка Дрогба и Калу ќе се отвори шанса за Стариџ, па ќе видиме дали ќе ја искористи. А и џабе да зборуваме за нови фудбалери кога имаме бан.

М.Stoch ги постигна двата гола за Твенте вечерва....добро е

Поголема е веројатноста да земеме некој поискусен фудбалер отколку некој млад и перспективен. Анчелоти кога има искусен и квалитетен состав, не им дава многу шанса на млади фудбалери, по тоа беше познат и во Милан, а така е и во Челзи, во случајот со Стариџ. Така да сметам дека иако би дошол некој млад, тој брзо ќе си отиде. Ги имаме Ди Санто и Стариџ како перспектива, ама ќе видиме што ќе биде. Кога ќе заминат во Африка Дрогба и Калу ќе се отвори шанса за Стариџ, па ќе видиме дали ќе ја искористи. А и џабе да зборуваме за нови фудбалери кога имаме бан.
Анчелоти ќе пушти било кој играч во игра, бил и 17-годишник, ако е потполно спремен. Стуриџ засега, не е. :toe:

- Гурлај цели кон две Европски титули во наредниве пет години.
- Наскоро ќе има нов договор за Џо, преговорите траат.
- Се очекува спонзорски договор за името на стадионот од 100 до 150 милиони фунти, во период од 10 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom