Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби, ако се вразуми за платата. Чисти 200000 фунти неделно нема да ги заслужи, макар и 30 гола дал во прва сезона.Aguero vo Celzi dokolku kaznata se prepolovi ili izbrisi
Не го знам овега многу, ама ако има брзина и некоја солидна техника, зборуваме за играч од типот на Анелка.Miller godinava vo Baern e nedefiniran igrac, nema klasicna pozicija... Za toa do negde e i LVG kriv koj sekoj natprevar menuva formacii , ama sepak Miller najdobri partii prikazuva na krilo, znaci ne e klasicen napagac , a Ancelotti e poznat kako trener koj ne koristi krila vo negovata dijamant formacija kade sto do izraz doagaat bekovite (Cole i Ivanovic ili Bosingwa)... A i Miller e mnogu mlad taka da ne vervam deka vo bliska idnina ke go napusti Baern...
не знам можеби грешам ама агуеро е повеќе како форвард него страјкер, така да скептичен сум да се фрлат големи пари за него, некако имам интуиција дека дечкото не е за премиер, ама ова е само мое мислење се надевам дека грешам.
Арнесен ѕверот наш, ги „бркал“ Анхел Ди Мариа, Фабио Коентрао и Чави Гарсија, сите од Бенфика. Ги имам неколку пати гледано јас, и не сум за никој, особено не за овај последниов, избркан од Реал.јас лично за челзи би го бркал Томас Милер од Баерн за во напад, осеќам ќе стане јак играч секако би бил многу поефтин од агуеро, не би дошол како ѕвезда туку напротив би се докажувал.
У курац..
Пак почнуваме со повредиве.
јас лично за челзи би го бркал Томас Милер од Баерн за во напад, осеќам ќе стане јак играч секако би бил многу поефтин од агуеро, не би дошол како ѕвезда туку напротив би се докажувал.
Анчелоти ќе пушти било кој играч во игра, бил и 17-годишник, ако е потполно спремен. Стуриџ засега, не е.Поголема е веројатноста да земеме некој поискусен фудбалер отколку некој млад и перспективен. Анчелоти кога има искусен и квалитетен состав, не им дава многу шанса на млади фудбалери, по тоа беше познат и во Милан, а така е и во Челзи, во случајот со Стариџ. Така да сметам дека иако би дошол некој млад, тој брзо ќе си отиде. Ги имаме Ди Санто и Стариџ како перспектива, ама ќе видиме што ќе биде. Кога ќе заминат во Африка Дрогба и Калу ќе се отвори шанса за Стариџ, па ќе видиме дали ќе ја искористи. А и џабе да зборуваме за нови фудбалери кога имаме бан.