Фан Клуб: Бразил

• Креатор на темата Креатор на темата Red
  • Време на започнување Време на започнување
Бразил - Јужна Африка 1-0
Прекрасен гол на Дани Алвеш од слободен удар.
Ајде Бразилероси останува уште еднаш да ја победите репрезннтцијата на САД.
Второто место за вас е неуспех.

samo dokaz deka ima mnogu silen sut od sloboden udar,i neka se pazat protivnickite golmani

Утре Бразил добива уште еден сепак значаен трофеј. Сигурен сум во нивната победа иако на моменти со Јужна Африка и Египет се чинеше дека игра некоја многу послаба екипа.
И се надевам дека Роналдињо ќе биде во составот за СП 2010.

Јас за тука сум бил изгледа. :)
Не сум фан на никој тим освен Македонска репрезентација и Вардар :), ама многу ми се допаѓа играта на Бразил. Стварно се мајстори на фудбалот и многу ми е мило што се пак шампиони и во ова натпреварување. Конечно квалитетот да победи, а не среќата-Италијани (и слични на нив) кои со еден гол и бункерска игра стално се извлекуваат. За чудо Американциве беа достоен противник и постигнаа многу голови на првенството. Сепак и второ место им е дури и премногу, ама пак подобри се од Италијаните наводните свески шампиони кои јас би ги нарекол светски шупаци а не шампиони :). Браво Бразил-шампиони.

БРАЗИЛЕРОСИ НАЈДОБРИ
ЈЕЈЈЕЕЕЕЕЕЕЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ај кога ќе изгубите викнете ме можит???
МУХАХАХАХХАХХАХАХХАХХА
Овија Американциве свака им част ама незнаат дека си играат со Бразил.
3-2 доста им беше ама 4-2 требаше да биди за поише солзи да пуштат ЈУЕСЕЈ-МОМЦИТЕ

ајде честито трофеј нека ви се множат :smir::smir::salut:

Ајт честито и од мене,знаев дека ке земе Бразил,ама Америве како гладни хиени играа,добар фудбал изиграа.

Робињо вечерва играше како Пандев за наша репрезентација,себичеше како никој :tapp::tapp:

Честито и нека се множат.:smir:

Честита титула! Одлично загревање пред светското првенство.

Нека ни се множааат...Напред Бразил..

aj 4estito do godina na svetskoto so sreka i zasluzen trofej nema sto

Честито титула :smir:
Да ве видиме и на светското што и како ќе направите :helou:

Браво!Колку ми се направи чефот што им ја сврти Бразил на гомната американски,абе не сте свесни.Честитки за Дунга и неговата прва титула со Бразил,воедно и на сите играчи.

Браво!Колку ми се направи чефот што им ја сврти Бразил на гомната американски,абе не сте свесни.Честитки за Дунга и неговата прва титула со Бразил,воедно и на сите играчи.
Не му е прва со Бразил има освоено и Копа Америка во финалето кога ја декласираа Аргентина со 3-0.

ајде нека е честито титулата и од мене.сосема заслужен триумф :smir:

Честито нека им е титулата на Бразилците со мало закаснение :)

Back
На врв Bottom