Фан Клуб: Бразил

• Креатор на темата Креатор на темата Red
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Адриано го игра 75 минути веќе,аман !:tapp:
НЕ знам зошто. Премногу е исцрпен а за некој ден следи Миланското дерби!
ИЗлезе сега :)

Дали слишнавте како го најави Пато? Пааааааааааатоооооо (ако има некој што сеуште нема исклучено тон.. ) :tapp::tapp::tapp:

Еве го излезе Адриано влезе Пато да се одмори 10 мин:)

НЕ знам зошто. Премногу е исцрпен а за некој ден следи Миланското дерби!
ИЗлезе сега :)

Дали слишнавте како го најави Пато? Пааааааааааатоооооо (ако има некој што сеуште нема исклучено тон.. ) :tapp::tapp::tapp:
Време беше,човекот душа немаше веќе.:pos2:

Браво за Цезар! Какви неверојатни интервенции!

пред се, МАМАТА У ПИЧКА НА ЈАНКО ПРЕКУ КУР ОД НЕГО КОПИЛЕ БЕДНО, ДА НЕ ТИ ГО ЧУЈАМ ГЛАСОТ НА ТВ НИКОГАШ ПОВЕЌЕ ВОЛУ ГЛУП!!!
п.с. браво за бразил! вториот гол на талијаните беше СО РАКА како што видов јас, а НЕ ФАУЛ У НАПАД КО ШТО СЕРЕШЕ СВИЊАТА СО ГОЛЕМА ГЛАВА ЦЕЛО ВРЕМЕ! ПРЕКУ КУР ОД НЕГО! СТО ПОСТО И ПРВИОТ БИЛ РЕГУЛАРНО ПОНИШТЕН СО ОГЛЕД НА КОПИЛЕТО ЈАНКО И НЕГОВИОТ ВИД И ПРЕСУДИ!!! мамицата да му ја заебам, кретен глуп, го УНИШТИ ФУДБАЛОТ!!!
ми скокаше на нерви кога се дереше ПААААААААААААААТООООООООО кога влезе :@:@:@:@:@
браво и за цезар, НЕПРИКОСНОВЕНИ ЧУВАР МРЕЖЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

пред се, МАМАТА У ПИЧКА НА ЈАНКО ПРЕКУ КУР ОД НЕГО КОПИЛЕ БЕДНО, ДА НЕ ТИ ГО ЧУЈАМ ГЛАСОТ НА ТВ НИКОГАШ ПОВЕЌЕ ВОЛУ ГЛУП!!!
п.с. браво за бразил! вториот гол на талијаните беше СО РАКА како што видов јас, а НЕ ФАУЛ У НАПАД КО ШТО СЕРЕШЕ СВИЊАТА СО ГОЛЕМА ГЛАВА ЦЕЛО ВРЕМЕ! ПРЕКУ КУР ОД НЕГО! СТО ПОСТО И ПРВИОТ БИЛ РЕГУЛАРНО ПОНИШТЕН СО ОГЛЕД НА КОПИЛЕТО ЈАНКО И НЕГОВИОТ ВИД И ПРЕСУДИ!!! мамицата да му ја заебам, кретен глуп, го УНИШТИ ФУДБАЛОТ!!!
ми скокаше на нерви кога се дереше ПААААААААААААААТООООООООО кога влезе :@:@:@:@:@
браво и за цезар, НЕПРИКОСНОВЕНИ ЧУВАР МРЕЖЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

кој е тој јанко и на која ја гледаше утакмицата???????????
дали е поглуп од оној на телма Бракно Илиевски(мислам се викаше)??

кој е тој јанко и на која ја гледаше утакмицата???????????
дали е поглуп од оној на телма Бракно Илиевски(мислам се викаше)??
КАКО БЕ КОЈ Е ЈАНКО, НЕ МЕ ФУРАЈ ВАКА. БЕДОВИ МЕ ПУКААТ, ФЛЕШОВИ...
ПА НА НОВА ТВ КОМЕНТАТОРОТ МАМАТА ГАДНА, ДЕБЕЛА, СТОКА... :@:@:@
НЕМА ПОЛОШ ОД ОВОЈ!!!

НЕМА ПОЛОШ ОД ОВОЈ!!!
Дефинитивно нема полош од овој. Еве го сеа има некоја емисија на НАША ТВ.. сменувам одма :)

НЕМА ПОЛОШ ОД ОВОЈ!!!

де бе не се нервирај јас сигурно ја немам таа програма па затоа не го знам твојот јанко а инаку верувам дека е глуп ретко македонски коментатор добро да искоментира утакмица

КАКО БЕ ДА НЕ СЕ НЕРВИРАМ УПРОПАСТИ ТОП ДЕРБИ, УТАКМИЦА НА НИВО! ахххххххх... :@:@:@:@:@:@

де бе не се нервирај јас сигурно ја немам таа програма па затоа не го знам твојот јанко а инаку верувам дека е глуп ретко македонски коментатор добро да искоментира утакмица
Е па можиш само да предпоставиш колку е одвратен кога можи да ти упропасти една ваква утакмица како на kpbKENGUR

А и мене ми дојде преку к.. на неколку пати исклучував тон, ама не е исти филингот без звук...

КАКО БЕ ДА НЕ СЕ НЕРВИРАМ УПРОПАСТИ ТОП ДЕРБИ, УТАКМИЦА НА НИВО! ахххххххх... :@:@:@:@:@:@

епа сеа јбг јас ја гледав на нет и цело време слушав цигани кои навиваа за бразил па се нервирав:toe:

Одлична игра на Бразил, пред се на Робињо и Роналдињо одлично изиграја, да го спомнам и Цезар браво за него добри рефлекси уште подобри одбрани особено онаа кога ја фати од Тони од самата гол линија. Заслужена победа :wink:

brazilCq14.gif

што се изнервира мене баш ми беше топ :tv:

Cestitki do fanovite na Brazil. Iako sum raspizden od slabata igra na moite Italija sobrav snaga da priznaam deka bea totalno nadigrani. Se gledame vo finale na svetsko:helou:

Back
На врв Bottom