Фан Клуб: Бразил

• Креатор на темата Креатор на темата Red
  • Време на започнување Време на започнување
Сега на Спорт клуб реприза само Пеналите ги фатив многу пресврти напраја 5-4 за бразил на крајот,ај можи на вестите ке кажат така инсерти гледај.
А Маикон дали изведуваше пенал? Дали го виде ме интересира.. Знам го постигна првиот гол..

Za kvalifikacii na Svetsko prvenstvo Dugna kaza deka ke go vika Denilson ne Denlison od Arsenal...Denilson od Betis, Bordo sega qatar. :vozbud:

Честита титула во копа америка!

Бравоооо имаат играчи да направат 5 репрезентации за да освојат коопа америка

Честитки за титулата

Со кој тим ја уништија Аргентина. Бравос.

Ромарио помошник на Дунга?
Постои голема можност стручниот штаб во бразилската репрезентација наскоро да биде засилен со уште големо име, Ромарио.
3390301C9698BA48A89283B552C661EA.jpg

Доколку шпекулациите се реализираат тогаш на клупата на Кариоките ќе седат тројца фудбалери од легендарната генерација која во 1994 година триумфираше на Светскиот куп во САД.
Како помошник на селекторот,а тогашен капитен, Дунга, во моментов со националниот тим работи, Жоргињо и сега се очекува приклучувње на Ромарио.
"Дунга неодамна изјави дека сака во стручниот штаб да го вклучи и Ромарио, меѓутоа основен проблем е тоа што тој се уште е активен. Најавите дека наскоро ќе прекине со активното играње, а и работата како тренер во својот клуб, лесно може да случи Ромарио да работи со репрезентацијата", изјави претседателот на Бразилската фудбалска федерација, Рикардо Тешеира.
Се споменува дека првата задача за Ромарио ќе биде работа со репрезентацијата на подготовките за Олимписките игри во Пекинг следната година.

Не значи дека е добар играч и ке биде добар тренер нели?

Роналдо е прашањето, Луис Фабиано е одговорот.

Бразил на Олимписките игри во полуфиналето загуби од Аргентина со 3-0 малце на среќа тепаа Аргентинците ама нема везе....инаку најдобар игран на олимпијадата на Бразил беше Роналдињо
Сега следува утакмица за третото место против Белгија и очекувам Бразил да тепа

Бразил на Олимписките игри во полуфиналето загуби од Аргентина со 3-0 малце на среќа тепаа Аргентинците ама нема везе....инаку најдобар игран на олимпијадата на Бразил беше Роналдињо
Сега следува утакмица за третото место против Белгија и очекувам Бразил да тепа

Со малце среќа ? Со оглед дека го гледав мечот , Аргентина го прегази Бразил , Рони како и што очекував , беше тотално неутрализиран ( не е ова Нов Зеланд ) , нешто што му се случи и против Белгија ,и не би рекол дека Роналдињо беше најдобриот во овој тим , Собис и Пато беа далеку подобри од него , единствена добра партија му беше против аматерскиот тим на Нов Зеланд , али против далеку подобрите и не покажа којзнае што .

Не дека го оспорувам неговиот квалитет , али на Олимпијадава во Бразил имаше играчи кои подобро изиграа од него .

И незнам каде ја виде среќата во победата на Аргентина , повеќе би рекол дека победи подобриот тим , головите на Агуеро беа на мајсторски начин постигнати , а Бразил беше целосно неутрализиран поради лошата тактика на Дунга .

Со малце среќа ? Со оглед дека го гледав мечот , Аргентина го прегази Бразил , Рони како и што очекував , беше тотално неутрализиран ( не е ова Нов Зеланд ) , нешто што му се случи и против Белгија ,и не би рекол дека Роналдињо беше најдобриот во овој тим , Собис и Пато беа далеку подобри од него , единствена добра партија му беше против аматерскиот тим на Нов Зеланд , али против далеку подобрите и не покажа којзнае што .

Не дека го оспорувам неговиот квалитет , али на Олимпијадава во Бразил имаше играчи кои подобро изиграа од него .

И незнам каде ја виде среќата во победата на Аргентина , повеќе би рекол дека победи подобриот тим , головите на Агуеро беа на мајсторски начин постигнати , а Бразил беше целосно неутрализиран поради лошата тактика на Дунга .
Абе со тоа на среќа сакав да кажам за головите на Агуеро:kesa: јас мислам дека овие беа у стилот на Пипо:vozbud:

Абе со тоа на среќа сакав да кажам за головите на Агуеро:kesa: јас мислам дека овие беа у стилот на Пипо:vozbud:

Тоа за мене е мајсторија , не го може тоа секој иако се од едно метро , посебно првиот ми се свиѓаше , со тело го постигна , одлично движење во просторот и супер реакција и рефлекс , детето има предобра иднина , незнаев дека и Пипо стил на голови може да постигнува .

Тоа за мене е мајсторија , не го може тоа секој иако се од едно метро , посебно првиот ми се свиѓаше , со тело го постигна , одлично движење во просторот и супер реакција и рефлекс , детето има предобра иднина , незнаев дека и Пипо стил на голови може да постигнува .
Абе кој ги оспорува неговите квалитети он според мене е еден од најдобрите млади играчи
А првиот беше со брадавицата:tv:

Back
На врв Bottom