Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Добро би било бараншот да го избегнеме и некако да го докопаме второто место, ама тешко. А според сега бараншот најверојатно со Силекс, повеќе би сакал со Башкими, мислам дека ќе е полесно. а Можно е Силекс да рипне, па баранш со Напредок.

во прва лига уште не се знаа кој ке отпадне директно оти од последнио нагоре е мала разлика меѓу бодовите.. мислам цементарница и башкими дирек а напредок и шкендија бараж.мое мислење!

Тешка работа да дојдеме до 2 место треба последните 4 да ги тепаме а Турново да изгубат минимум 3 утакмици од наредните 5 што остануват до крајот.Беласица има 5 победи по ред се надевам дека ќе ја продолжи низата до 9 победи по ред до крајот и ќе се качи минимум на 3-то место НАПРЕД БЕЛАСИЦА!

tesko kee 2mesto nii dali ke stigname do 3 ama so gospod na pred mos ke dojdame do 2toro mesto so sreka

Де бе шо сте се исплашиле и бараж да играме пак влеваме!Беласица е за у прва лига не за у втора!

Не се залетувајте. Полека.. видејте га состојбата у 1 лига. какви се тимовите шо прават па после говорејте.. сепак за баражо ке биде тешко.никој не би сакал да отпадне од 1 лига толко лесно.. иначе денеска кадетите на беласица одаме за србија на турнир.Позз

Најавуваа дека наредната сезона првата лига ќе ја поршират на 16 екипи па ако тоа се оствари Беласица секако влегува во прва лига. Иначе и сега Беласица има добар состав и би требало преку бараж да се изборе за место у 1 лига.

Најавуваа дека наредната сезона првата лига ќе ја поршират на 16 екипи па ако тоа се оствари Беласица секако влегува во прва лига. Иначе и сега Беласица има добар состав и би требало преку бараж да се изборе за место у 1 лига.
Тоа нема да се случи поради тоа што тоа ќе биде невидена катастрофа и ќе играат екипи кои не заслужуваат да се натпреваруваат во неа.Најдобро е како идејата на Ѓоре Јовановски.8 екипи и секој натпревар дерби.Доста гледавме пропаднати клубови.
Немојте да ме сватите погрешно зошто една од тие 8 јас сакам да биде и Беласица:smir:

Малце би било 8 екипи. 10 екипи би биле доволно но мислам дека треба да се прошири лигата сепак бидејки секаде во европа се по 16 екипи скоро,мора да одиме напред. инаку кадетската екипа на беласица земавме 3 место во панчево србија на турнир!

Утре играме со Маџари Солидарност сигурно тепаме :)

не се залетувајте.и јас сум отпимист оти ке победаме ама маџари е на дното се боре за опстанок бодовите им се повеке од потребни исто како и на нас.тешка утакмица ке биде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom