Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Да Да нема да биде наместена затоа што Брегалница се боре за ОПСТАНОК ! а после Брегалница одиме на тешко гостуванје .. Маџари Солидарност .. НАПРЕД ПЛАВИИИИ !!!
:smir:

После у 4 е утакмицата.Влезот е бесплатен изгледа пак.. Кам Алл!

deneska igrate so bregalnica? ekipata se drva, sve deca mali igraat i sigurno ke pobedite. teteks minatiot vikend igrase so niv i im pusti da pobedat zos im treba za opstanok. inaku da ne bese namestena utakmicata teteks ke dadese najmalku 5-6 golovi, a vaka koga imaa sansa samo mu dodavaja na golmanot.
znaci spored mene belasica pobeduva sigurno, i ajde pobrzo u prva liga da se vratite zos nedostigaat klubovi od istocna makedonija, siptarskive klubovi ni ja zagadija ligata

Утакмицата не е местена, влез беслатен, 16 часот градски стадион.

znaci mojata prognoza se ispolni.
aj cestito pobeda

Ајдееееее победа и Скопје кикснаа и сега им бегаме 5 бодови. Ајде идемо во 1 лига напред плавиииии !

Срцето ми е исполнето со среќа.

strelci roko i 1 avtogol inace belasica bese podobra cela utakmica napagaa imaa 100 sansi ama nemaa ic sreka vasko gorgiev trebase pa da daa 4 gola ama taa e!!

Moже некој да каже повеќе за утакмицата??Стрелци,резултат!!!

Добро бе оти не фатате да идате на стадион ? Денеска вриеше цела трибина беше полна.

Иначе резултатот 2-0.

Еден автогол, и едниот Роко !

Добро бе оти не фатате да идате на стадион ? Денеска вриеше цела трибина беше полна.

Иначе резултатот 2-0.

Еден автогол, и едниот Роко !

Имаах обврски некој дома да можаах ќе дојдаах:smir:

Победаа... Ајдее се ближи прва лига.

Беласица 2-0 Брегалница

Останати резултати.
Караорман 1-0 Дрита
Вардар Декамел 2-1 Влазрими
Миравци 1-1 Турново (поволно за нас е Миравци да кикса).
Металург 2-1 Скопје (и Скопје е поволно да кикса).
Слога Ј. 1-0 Нов Милениум
Тетекс 1-1 Алумина
Охрид 3-0 Локомотива

Табела:
Металург 60
Турново 58
Миравци 56
Беласица 52
Скопје 47
Тетекс 44

Следна утакмица на Беласица е во гости со Маџари Солидарност на 3-ти Мај. Маџари Е на 17 позиција на табелата и му се потребни бодови за опстанок во втората лига, меѓутоа и Беласица и требаат бодови за да ја потврди четвртата позиција на табелата и евентуално со кикс на Миравци да се доближи до третата позиција. Интересно е што наредното коло Миравци му гостува на Скопје. така да најповолно е за Беласица оваа утакмца (Миравци - Скопје) да излезе нерешено.

само да га поминаме со маџари..иначе вчера ного шанси..пројков васко... ама важно тепааме.:helou:

теска утакмица ке биде во скопје со маџари ,

Јас мислам ќе биде лесно со Маџари немат некоја ептен солидна екипа мислам дека имаме шанси да ги победиме.

Гледам горе галактикос е пишал дека добро е да киксире Скопје, ама јас повеќе сакам да киксире Турново оти нешто ми се сака на 2 место, и без тоа ни бегат само 6 бодови.

хаха..тешко да киксне турново и маџари се добри дома ако немаат екипа мора да победат по секој цена ако сакат да останат во 2 лига.. но нашите се помотивирани пред нас е 1 лига!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom