Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
На крај заминувањето на Дембеле испадна клучно, а повеќето овде бевме против. Батето неможе да се склопи и во ПСЖ, 7 утакмици 0 голови и асистенции.

Никој не мислам дека беше против. Против бевме што немаше добра замена и не одеба како да да му ја имаме ебено жената.

Со здравје да си го коландисвате
:smirce:
Само дајте си малце простор и за пцуење оти и во Атлетико имаше одвреме навреме блескави изданија против вакви екипи :D
Ќе лижи некој кај шо плукал за Чави гледам јас :свиркам:

Ќе лижи некој кај шо плукал за Чави гледам јас

Критиките на Чави се главно заради дефанзивниот фудбал (всушност сака да игра офанзивен) со внесувањето на Роберто и Алонсо. Исто, измислувањето наннеприродни позиции на некои играчи. Мислам дека сите од фан клубов ке се согласат дека со Чави сме препородени и углавно сме задоволни. Сега му скоцкаа предобар ростер и ако заебе ваква шанса, мора да си оди.

Доста ветувачки 2 утакмици со новите засилувања, не се примеќа отсуството на два многу важни играчи (Араухо, Педри). Мислам дека имаме состав што мора да се носи со врвот. Октомври имаме некои побитни утакмици, Порто/Реал...тука ќе вадиме заклучоци. Феликс во улогата како врска меѓу средината и Левандовски го врати од мртвите вториов, го сметав пензионер веќе. За Кансело не мора да трошам зборови пак, сепак ме изненадува колку е присутен во средина и тоа централно, мислам дека досега бековите кај нас се држеа исклучително странично за разлика од овој што игра ко луд секаде на терен. Гундоган стандард, ко од Ла Масија да е излезен. Ромеу за 3 милиони екстра, Бускец забавената снимка го заборавив.

Да избегнеме повреди и да градиме врз основа на овие 2 утакмици без глупирање од Чави, мислам дека конечно идат подобри времиња.

Очекувам малку потежок натпревар во споредба со последните 2. Селта традиционално незгодни за нас, иако во каква форма сме, можеме и нив да ги поздравиме со една петарда. :D

Добра ротација од Чави, му требаше одмор на Гави. Само да не чкрипи од кај Алонсо, друго е супер.

Гави не издржа ниту 3 мин без жолт. Режисерот 5 пати го даде Балде во кадар, и на чафките им е јасно каде е проблемот.

Гави не издржа ниту 3 мин без жолт. Режисерот 5 пати го даде Балде во кадар, и на чафките им е јасно каде е проблемот.
Алонсо иде предлабоко во напад остава дупка позади, неколку пати изгуби топка и дома контра по таа страна

Мингеза му држи лекција на Алонсо. Чави брате колку треба да си спор во главата да не видиш дека треба да смениш тактика? Јас сум крив, тргнав да ги фалам после 2 утакмици...

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Критиките на Чави се главно заради дефанзивниот фудбал (всушност сака да игра офанзивен) со внесувањето на Роберто и Алонсо. Исто, измислувањето наннеприродни позиции на некои играчи. Мислам дека сите од фан клубов ке се согласат дека со Чави сме препородени и углавно сме задоволни. Сега му скоцкаа предобар ростер и ако заебе ваква шанса, мора да си оди.

Е за ова зборев.
Која формација се игра сега и кој што игра овде? Сите на куп. Ако изгуби еден битен играч, во случајов - Френки, начисто губи контрола и настанува хаос.

Нека го извади и Штеген и нека стави уште еден офанзивец. :pos:

Ама и нејќе да влезе крв и ебам, 2 добри шута му одбрани на Феран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom