Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
не знам зошто се спомнува ромеу овде во негативна смисла, на негови години никој не очекува дека ќе биде јаја туре во иднина

барем во ла лига си ја брка работата одлично

Да ја издвоиме и нафрлената на Кансело со надворешна, одма се гледа квалитетот тука.
Перверзија, фалеше ваков играч после Дани Алвес по десната страна.
Иначе Чави и братму си го собрал во стручен штаб. Жолт картон доби, мислев пак Чави ќе го јаде. :pos:
Да, уште од кога почна Чави со тренерска кариера, брат му Оскар му е асистент.

Иначе, какви 4 стопери имаме, само да ги чува Господ од повреди. Кунде, Араухо, Кристенсен и Ињиго.

Малку чудно, Кристенсен до сега на сите 4 натпревари стартер, на сите 4 излегува од игра.

Ромеу нема брзина и некој добар пас, ама позиционирање има страшно, боље од Бускетс, плус дефанзива одличен.
Според мене треба да стартува со екипи кои напаѓаат, а со Гетафе, Осасуна и слични што кур ќе ни е, кога на контри не може да стигне и не е толку потребен во дефанзива...

И да уште еднаш за добра ноќ, СВЕ ДА МУ ЕБАМ НА ЧАВИ КЕПЕЦОТ!

За жал Балде нема да биде како Алба.
Никаква смелост нема за пробив напред, само додавање.
Малку и брзина има изгубено.

Zatoa sto pokriva cela leva strana i takvi mu se instrukciite. Alba sekogas igral so krilen igrac pored nego, neka svrti Xavi klasika 4-3-3 i ke go vidis Balde podobro

Ајде бе куров ми и овие репрезентации... ги убија фудбалерите, па и пријателски... сеа сакаме нејќеме ќе мора со 3 везњаци... најкреативните играчи Педри и Гундоган у курац.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom