Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Leeds nudi 30 mil za Abde
Tottenham ke go zadrzat Lenglet za okolu 15 mil
Fati moze slobodno da se dade za 40 mil
Torres okolu 30 mil

tuka ima pari za Kimmich i uste nekoj. Gundogan doaga kako sloboden zaedno so Inigo Martinez. Tuka e i Messi pa bi ostanalo samo nekoe kvalitetno levo krilo i napagac za da konecno se svrtime kon LS
Каков Кимих не прајте бајрам со умот :pos:

Едино понуда од 60+ милиони може да ги предомисли. Тогаш тие пари би иделе за Фојт, Павард и слични.
Најголема глупост ќе е Фојт да го донесат за 35м+, дечкото е цело време повреден. Во лига просечно игра 20утакмици.

Треба Арнау Мартинез да го земат за 20-25м.

Последно уредено:
Нема теоретска шанса да си оди Кунде, цела фама е за да игра централен. Не го читајте дегенот Ромеро само нервоза си стварате. Глупиот веќе и куферите му ги спакува за да дига хајп.

Gerard Romero od prosloto leto mi e na ignore list, pust kompleks ima od Fabrizio Romano i mi lici na File‍♂️

Кога ќе му стане јасно на Чави дека Алонсо и Гарсиа не се за Барса Б не па ротација?

Тежок лузерски менталитет. Во последни 3 утакмици примија пола од головите што ги примија минатите 33 утакмици.

Добро направија бе, нека тонат Еспањол.

Колку ми е криво шти кепецот ги дупи Фати и Торес, посебно Фати, ја да сум на негово место ќе скапам на клупа, ама не си одам додека не ми заврши договорот. Све да му ебам.
Пак ќе јадеме блам наредна сезона у ЛШ.

Уште Гарсиа, Алонсо и Роберто
Роберто е топ играч, покрива на повеќе позиции и секад дава се од себе, посебно во Ел Класико :rolleyes:
За втор десен бек и 5ти/6ти играч во средина да покрива е идеален.
Алонсо може уште оваа сезона да биде замена за Балде.

Абе топ не е, ама може да покрие уште една сезона од клупа. И јас сакам старата генерација да се чисти, али сепак треба да се мисли и на тоа што можеме да потпишеме. Да не останеме и на тие позиции со Феран Торесовци и слични.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom