Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Уште 1-2 гола и нека ги стави младинциве Торе и Јамал

Аууу Јамал :vozbud::vozbud:

Огромна штета Дембеле промаши цела топка ќе беше тоа прекрасна асистенција. Можеше и на Лева да ја пушти.

Аууу Јамал :vozbud::vozbud:

Огромна штета Дембеле промаши цела топка ќе беше тоа прекрасна асистенција. Можеше и на Лева да ја пушти.
Пред тоа имаше и шанса за гол, сам пред голман

Колку само немаат искуство еј, ќе го прегорат Гави како Педри, првите две сезони цело време и сеа не може да се склопи два пати у најважниот дел од сезоната него го нема, што кур ако игра против Алмерија и Гетафе цело време по 90 мин...
Почести ротации треба да прави Чави, нека учи малку од Гвардиола...

И да, Кунде ако не сака да игра десен бек, мислам дека ќе биде замена на Араухо и Кристиансен, моментално најдобри се на штопери.
Мислам дека да игравме со оваа постава на реваншот со Реал ако не друго немаше да изгубиме, Кристиансен, Де Јонг и Педри ни се многу битни играчи.

Во вторник ако ја тепат Осасуна, а Реал киксне против Сосиедад во гости, ќе имаат шанса веќе наредното коло да ја освојат титулата и тоа на стадионот на Еспањол.:D

Што ќотек ни удрија, ниеден жолт :pos:

Последно уредено:
Наредно коло играме на гости против комшиите Еспањол. Ако Реал не тепа вечерва, со победа наредно коло на Корнеља стануваме шампиони.
Мислам дека нема поубав начин да се прослави титулата. Победа на гости против Еспањол, шампиони на 4 кола пред крај и плус да им го трасираме патот кон Сегунда на комшиите. :D

Алемани си оди, штета...веројатно најкомпетентниот во клубот, чуда направи овие 2 години со ненормално лимитирани услови и средства. Или има некоја јака понуда од друг клуб или се дешава нешто во позадина и сака да одјебе before shit hits the fan, или нема нерви да се занимава со невозможни мисии. Во секој случај голема загуба.

Според тоа што пишуваат, добил понуда од Астон Вила што не се одбива...
Сепак, иако официјално ќе си замине на 30ти јуни, ќе го одработи летниот трансфер период.
Малку е чудно кога вакви професионалци даваат оставка од клуб како Барселона за да идат во Астон Вила, ама тоа е што е.
Некој си Антонио Кордон, поранешен спортски директор на Монако се спомнува како замена за Алемани.
Автоматски споено мислење:

Иначе, Чави изјави дека во наредните неколку дена ќе донесе конечна одлука на кои играчи нема да смета наредна сезона.
Бускетс исто изјави дека веќе донел одлука за неговата иднина и до крајот на неделата ќе ја соопшти на Чави. Од клубот очекуваат Бусктетс да остане уште една сезона.

Според тоа што пишуваат, добил понуда од Астон Вила што не се одбива...
Сепак, иако официјално ќе си замине на 30ти јуни, ќе го одработи летниот трансфер период.
Малку е чудно кога вакви професионалци даваат оставка од клуб како Барселона за да идат во Астон Вила, ама тоа е што е.
Некој си Антонио Кордон, поранешен спортски директор на Монако се спомнува како замена за Алемани.
Мислам дека поголема улога има ова одколку парите во неговото заминување.

Пишуваше дека имале многу несогласувања управата од една страна и Алемани/Кројф од друга. Нема да ме изненади и Кројф да си замине. И во официјалното соопштение од клубот на крајот пишува FC Barcelona will shortly announce changes in the football executive structure once Mateu Alemany’s departure is announced.

Меси ќе му заработи многу пари на клубот од маркетинг, затоа е неговото враќање. Еден Тебас си легна на брашното, знае шо значи името Меси за лигата.

Барса доставила финансиски план до Лалига кој е прифатен. Останува да се реализира прво со продажба на играчи, и Меси ќе биде регистриран.

Меси ќе му заработи многу пари на клубот од маркетинг, затоа е неговото враќање. Еден Тебас си легна на брашното, знае шо значи името Меси за лигата.

Барса доставила финансиски план до Лалига кој е прифатен. Останува да се реализира прво со продажба на играчи, и Меси ќе биде регистриран.
Каде имаш вакво нешто прочитано?
Последните информации викаат дека Тебас не прифаќа.

Иначе ммогу ми е криво за Алемани.
Човекот даде се од себе и сите можни играчи што ги сакавме ги донесе, се збори дека е ѕвер во преговарање. Имаше милион статии после минатото лето за него со се што напраи... Али што е тука е.
Очигледно нешто смрди во позадина.
Пред некој ден имаше изјава дека ќе биде интересно лето.
Лапорта е малку тврдоглав, си тера и бизниси и она каталонското.. не ме чуди да се имаат скарано за Бускетс, Алба и Меси.

Posle Txiki Begiristain glava ne mozevme da digneme.
Alemany vrati nadez i odma zaminuva

Teska glupost e ova ako stvarno zaminuva poredi nesoglasuvanja okolu transfer politikata

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom