Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не знае човек што да мисли у пм.
Од една страна човекот направи премногу за овој клуб и е најдобар фудбалер во историјата на фудбалот, од друга страна во Јуни ќе праи 36 години.

Моментално најдобро нешто за клубот е што имаме тимска екипа и сите трчаат, со Меси и Левандовски ќе биде тешко..

Меси не знам ни што би играл, по страна сигурно не, а во 4-3-3 средина е захтевно пошо си бара трчање.

:confused: :confused: :confused:

Реков јас, ќе ни прават медиумите само теми за куцање не дека ќе дојде. Меси сега му е време за јако кеширање на кариерата, МЛС или кај арапите.

За 2-3 год кога ќе ја заврши кариерата може да организират една пријателска и да ја одигра пред пун камп. На тој начин ќе биде испратен како што доликува.

Секој друг потег освен овој ќе биде чист маркетинг. Не дека нема фудбал во него, али неможат и несмеат да дозволат Меси пак да биде алфа и омега во тимот. Можда во идеални услови ако прифати да игра според потребите и условите на тимот.

За кој к_р ќе ни е меси сега во Барса,супер хемија има екипата,меси може да дојде во иднина и да биде дел од раковоство на клубот никако како играч.

Еве му 90 минутна шанса на Фати против најслабиот тим во лигата, да видиме после толку галама шо ќе направи.

Ова е последна утакмица шо ротира Чави, во среда играме класико. После тоа до средината на мај нема ништо освен лигашки утакмици. Додуша во нападот и нема некоја опција, Дембеле повреден а Рафиња картони.

Не ми е јасен ликов со врвкиве. Ако го нагази некој на врвка во полн трк, нога ке му искрши...

Откачено е додека не го откачи некој. Сношти на 0-2 пак непотребен жолт, или намерно прави така, или малку е глуп.

Не ми е јасно како некој може да трча и игра со одврзени врвки.

Него што состав ќе извадиме у среда бе, и Де Јонг и Кристиансен не ни играат... ќе треба со Алонсо на штопер, а таму сеа стариот сигурно Родриго ќе го пушти...

Фати - Лева - Рафиња
Гави - Бускетс - Кеси
Балде - Кунде - Араухо - С.Роберто

Ја би вака, ама сигурен сум дека ќе е:

Гави - Лева - Рафиња
Кеси - Бускетс - Роберто
Балде - Алонсо - Кунде - Араухо​

Постојат големи шанси дека Де Јонг ќе игра, иако не бил 100 % спремен, Араухо гарант ќе биде десен бек.

Нема шо состави да се мисли. Имаме позитивен резултат, Чавинетата е спремна да не го изгуби и овој меч.

FB_IMG_1680489608414.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom