Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Фати не исполни ниту 30% од очекувањата и предвидувањата, шо мислите колку би му зеле да го продадат? За кило семки Барса нема шанси да го продаде, можда позајмица е најреален исход за него.

Единствен играч од кој што може да се земе неко евро е Рафиња. Незнам колку се точни информациите дека Барса одбила 70 милиони од Арсенал. Ако е ова точно изгледа не планираат да го продават, оти никој нормален не би одбил ваква понуда со моменталниот фудбал шо го игра Рафиња.

Педри, Гави, Де Јонг, Араухо, Кунде и Балде се недопирливи за трансфер. Левандовски исто така, плус уште сезона максимум две може да одигра на ниво. Останува каталонската боранија како Бускетс и Алба, на Роберто веќе му го продолжија договорот до 2024. За Феран некој ако понуди 20тина милиони треба на раце да го однесат, али се си мислам дека и он ќе остане ако се точни информациите оти ни фалат 180 милиони од трансфери.

Јас прогнозирам мирно лето. Незнам дали е дозволено слободни агенти да се потпишуват, ако е дозволено ќе одат на тоа плус ќе промовират нешто од Б тимот.
На овие што ги наброја недопирливи, мора да им придружат искусни играчи, ама што се во форма и можат да изиграат барем 2-3 сезони на високо ниво, не може само со млади играчи...

Прв што ми доаѓа на памет е Гундоган...
Фермињо исто може да заврши работа како замена за Лева и плус лево крило.

Реалноста е дека не можеме да трошиме пари, а ако имаме нешто ситно, ја би ги пукнал на десен бек, тоа треба да ни е приоритет... после тоа ДМ и напаѓач.

На овие што ги наброја недопирливи, мора да им придружат искусни играчи, ама што се во форма и можат да изиграат барем 2-3 сезони на високо ниво, не може само со млади играчи...

Прв што ми доаѓа на памет е Гундоган...
Фермињо исто може да заврши работа како замена за Лева и плус лево крило.

Реалноста е дека не можеме да трошиме пари, а ако имаме нешто ситно, ја би ги пукнал на десен бек, тоа треба да ни е приоритет... после тоа ДМ и напаѓач.

Ако не продават играчи, пари воопшто нема да можат трошат. А не гледам друг начин како Барса би покажала приход од 180 м до јуни.

Е сега не разбрав дали тоа важи и за слободните играчи, се надевам не. Ќе има многу слободни агенти летово, ако не не блокират од трансфер маркетот ќе соберат добри играчи.

Ако не продават играчи, пари воопшто нема да можат трошат. А не гледам друг начин како Барса би покажала приход од 180 м до јуни.

Е сега не разбрав дали тоа важи и за слободните играчи, се надевам не. Ќе има многу слободни агенти летово, ако не не блокират од трансфер маркетот ќе соберат добри играчи.
Продавањето е за да можат да купат, а ослободувањето на плати за да може да регистрираат слободни играчи.
Ние сезонава се ослободивме од Пиќе и Депај, а не донесовме никој, плус на сред сезона Атлетико го откупи Гризман, 20тина милиони и 2 за Депај, не знам тие за која година влагаат.

Мислам дека за фри трансфери ќе има можност, за купување тешко...

Џејми Џексон, кој важи за новинар кој не пренесува било какви недоквакани шпекулации вели дека Де Јонг пак е мета на Јунајтед. Искрено, не знам од каде пак ова, и не ми ни изгледа верно дека трансферов ке се случи некогаш. Деновиве гледам дека и други новинари полека истово го зборат, иако пак ке кажам, 5% не верувам дека ке се случи трансферов.

Џејми Џексон, кој важи за новинар кој не пренесува било какви недоквакани шпекулации вели дека Де Јонг пак е мета на Јунајтед. Искрено, не знам од каде пак ова, и не ми ни изгледа верно дека трансферов ке се случи некогаш. Деновиве гледам дека и други новинари полека истово го зборат, иако пак ке кажам, 5% не верувам дека ке се случи трансферов.
Желба на еден клуб и желбата на играчот и другиот клуб е сосема различно.

Јавна тајна е дека вашиот тренер го сака Де Јонг, ама он има изјавено дека не мрда од клубот.
На лето со притисок од управата не попушти, а не па сеа коа и они не сакаат.

За Френки НЕверувам да го продадат нарочито сега кога се консолидира а и кога веќе Бускетс е пред заминување (Ако финансиската криза не ги натера на управата да му понудат на уште една сезона договор) мое мислење е дека прв што управата ќе гледа да го продаде ќе биде Кеси (Донесен за без пари) а можат да заработат од него.Најинтересно ќе биде во нападот што со Ансу и Феран а и допрва треба да почнат преговорите со Дембеле ете го притискаат на Алба да замини незнам колку ќе успеат во тоа.

Заради финансиската ситуација некој ќе си оди на лето, ама се надевам дека тоа нема да биде Де Јонг.
Ако го дадат него, сега кога е бог и батина на теренот, нека се обесат цела управа на Камп Ноу. Не ме интересираат бројки. Френки не смее да биде на продажба.

Заради финансиската ситуација некој ќе си оди на лето, ама се надевам дека тоа нема да биде Де Јонг.
Ако го дадат него, сега кога е бог и батина на теренот, нека се обесат цела управа на Камп Ноу. Не ме интересираат бројки. Френки не смее да биде на продажба.
Ќе се собере некој динар од играчите како Ленгле, Дест, Тринкао.. и целиот отпад.

Жртва една мислам дека ќе е од крилата Фати/Феран/Рафиња.

Полесно може да се најде офанзивец него на позицијата на Де Јонг.

Да му го расчукам на жена му у уста на тој коментаторот некни шо кажа и Рафиња суспендиран поради жолти, мислев без никаков напад ќе сме денес.

Ќе игра Рафиња, најверојатно со Фати и Феран напред.

3-5-2 треба да извади со Алба/Балде и Роберто бекови, а напред Фати и Феран, иначе шанса нема да напраиме.

Имаше инфо дека Арсенал зимава нудел 70милиони за Рафиња ако е тоа точно јас сум прилично сигурен дека Френки ќе биде продаден летово. Евентуално продавање на Феран и Фати во ваква форма нема да донесе многу пари

Феран Торес нека го вадат, две шанси им направи на Валенсија

Не сум во можност да го гледам натпреварот зошто е Френки изваден на полувреме да не е во прашање повреда?

Ти го ебам Феранот да ти го наебам, труп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom