Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа тоа изненадување бил Бернардо Силва али некој морал да си иде за да дојде он.

Останува Депај. Не е лоша опција за од клупа, иако повеќе сакав он да си замине, а Обамејанг да остане.
Исто, ама од Депај немаше да извадиме пари.

Горе - доле, добар трансфер рок, освен и им замерувам што не купија десен бек.
Кристијансен и Гарсија играат добро и очигледно дека до Кунде и Араухо ќе делат минутажа, а тоа колку е добро, толку и лошо.. за да ги "удоволи" сите, Кунде и Араухо ќе играат и на бек со понапаѓачки екипи, и тука веќе сме лимитирани.

Живи и здрави, наредна година без Алба, Бускетс и Пиќе друго ќе е.

Фати/Феран - Лева/Депај - Рафиња/Дембеле

Педри/Гави - Бускетс/Пјанич - Де Јонг/Кеси

Алонсо/Алба/Балде - Гарсија/Кристијансен/Пиќе/ - Араухо - Кунде - Роберто/Белерин

Тер/Инаки

Аут: Нето, Вегуе, Мингуеза, Рики, Бретвајт, Ауба, Манај, Кутињо
Позајмица: Дест, Ленгле, Умтити, Нико, Ез Абде, Тринкао

Наредна година приоритет треба да ни се десен бек, заден везен и млад напаѓач кој ќе биде долгогодишна замена за Лева.

Исто, ама од Депај немаше да извадиме пари.

Горе - доле, добар трансфер рок, освен и им замерувам што не купија десен бек.
Кристијансен и Гарсија играат добро и очигледно дека до Кунде и Араухо ќе делат минутажа, а тоа колку е добро, толку и лошо.. за да ги "удоволи" сите, Кунде и Араухо ќе играат и на бек со понапаѓачки екипи, и тука веќе сме лимитирани.

Живи и здрави, наредна година без Алба, Бускетс и Пиќе друго ќе е.
Брат си озбилен или заебаваш? Ова е трансфер рок за паметење.

Бев многу против трансферот на Лева заради годините, колку само сум бил грешка. Убиец, тоа шо ни фалеше лани го имаме оваа сезона.

Очекував потврд меч од Севиља, али се гледа дека оваа сезона се во големи срања. Полесно од ова не памтам кога сме ги добиле, скоро и да не пружија отпор. Следната со Кадиз треба да биде тренинг, 0-10 имаат у гол разлика. Лева може и да одмори, да го видиме Фати стартер.

Јас само ќе го пофалам Гави,ваков борец на терен Барса немала од времето на Пујол.Гине за секоја топка како од гума да е направен,секоја чест! И за првиот гол тој одзеде топка и направи контра за нас.

Бев многу против трансферот на Лева заради годините, колку само сум бил грешка. Убиец, тоа шо ни фалеше лани го имаме оваа сезона.

:icon_lol:

Чави треба да го доизбруси рафиња, работи многу, ама и многу фејлови во крајните пасови и шутеви

за феран нема барса

за де јонг нема барса

штета депај ќе изгори во најдобрите години пошто треба феран да се разигра(тоа нема да се случи)

кунде импресионира со спремата да се нагласи

тер штеген се враќа во форма и многу посигурна ја прави одбраната пред него

и покрај некои аномалии прикажани, што секако е нормално за нов тим додека комплетно легни/се прилагоди, вака никој не ја згазил севиља на домашен терен во ла лига....... значи капацитетот на тимов е многу поголем од прикажаното, сезоната ќе биде топ допрва за гледање

:icon_lol:

Чави треба да го доизбруси рафиња, работи многу, ама и многу фејлови во крајните пасови и шутеви

за феран нема барса

за де јонг нема барса

штета депај ќе изгори во најдобрите години пошто треба феран да се разигра(тоа нема да се случи)

кунде импресионира со спремата да се нагласи

тер штеген се враќа во форма и многу посигурна ја прави одбраната пред него

и покрај некои аномалии прикажани, што секако е нормално за нов тим додека комплетно легни/се прилагоди, вака никој не ја згазил севиља на домашен терен во ла лига....... значи капацитетот на тимов е многу поголем од прикажаното, сезоната ќе биде топ допрва за гледање

Се согласувам со се, али не и за Де Јонг. Штета шо сега заради скандалите не добива доволно минутажа, иначе ќе го седне Бускетс на клупа ќе го откажи од кариера.

За Феран сме ограбени, прв утнат трансфер на Лапорта и Чави. 50 и кусур милиони само заради тоа што е шпанец.

Араухо потсеќа на Пујол, каков осет за извлекување и успешни офсајди, свака част. Уште на првата утакмица се осеќа хемијата помеѓу него и Кунде, двајцата одиграа перфектен натпревар. Иако е сеуште рано да се дава оценки, одбраната оваа сезона делува солидно. Ретко противнички играч влегува во сериозна шанса, али сепак да почекаме барем 10 кола пред да донесуваме заклучоци.

Дембеле ни е втор најдобар играч у клубот после Лева, ко да добил 10 години на искуство и престана да биде тоа детиште од пред 2 години. Единствена замерка ми е себичењето во одредени ситуации, како денеска у сам крај на прво полувреме кога можеше да пушти на Лева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom