Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Куман ги прегоре играчиве.. Мора на вакви натпревари да дава повеќе минути на другите играчи. Со помали тимови играчи како Пиќе, Бускетс, Меси не се мотивираат... да му дадеш шанса на Рики, Алења, Бретвајт, Фирпо поише ке искинат од старите.

Меси денес слабо, човекот минитка нема испуштено, и после ќе дојде густо не му идело, епа како да му иде...

На вакви натпревари сигурен сум дека со комбиниран состав поише ќе победиме него овој сеа.

П.С. Уште сеа се гледа кој ќе продаваме на зимо, Фирпо е прв, Алења и Рики или на позајмица или и они ќе се шитнат... и ако тргнат по Депај уште на зимо ќе го шитнат Бретвајт.

еве што значеше капитен на Барса, а не некои замислени деца што се прават денес капитени..........ајде ќе се сменат работи допрва овде

Јас мислам дека работата на Куман НЕ се цени,пред се еве една контрадикторност,во ерата на Валверде,имаше резултати немаше игра,сега има игра,нема резултати,баш пред се мислам на РЕАЛИЗАЦИЈАТА која е очајна.Па и Куман не е крив што е лошо скроен ростерот,што нема 9-ка,што 10000 формации се сменаа и Гризман неможи да проработи,Тринкао имам впечаток психички неможи да се носи со притисокот,Бускетс е веќе готов, Меси е во катастрофална форма (Или веќе е со мислите во Сити ) одбраната е очајна Ленглет чист просек,Роберто исто,Пиќе се шлепа дека е каталонец и лајна јади нон стоп.Несакам да сум сфатен погрешно,јас не го бранам Куман кажувам некои факти,треба да сфатиме дека Барса е во транзиција која се гледа дека оди МНОГУ БАВНО,иако и Куман има кривица дека треба да форсира уште повеќе млади играчи,тимот изгледа преморено,повеќе минутажа за Дест повеќе одмор за Алба,измените да ги прави порано,и да размисли добро која формација ке ја игра.

Јас мислам дека работата на Куман НЕ се цени,пред се еве една контрадикторност,во ерата на Валверде,имаше резултати немаше игра,сега има игра,нема резултати,баш пред се мислам на РЕАЛИЗАЦИЈАТА која е очајна.Па и Куман не е крив што е лошо скроен ростерот,што нема 9-ка,што 10000 формации се сменаа и Гризман неможи да проработи,Тринкао имам впечаток психички неможи да се носи со притисокот,Бускетс е веќе готов, Меси е во катастрофална форма (Или веќе е со мислите во Сити ) одбраната е очајна Ленглет чист просек,Роберто исто,Пиќе се шлепа дека е каталонец и лајна јади нон стоп.Несакам да сум сфатен погрешно,јас не го бранам Куман кажувам некои факти,треба да сфатиме дека Барса е во транзиција која се гледа дека оди МНОГУ БАВНО,иако и Куман има кривица дека треба да форсира уште повеќе млади играчи,тимот изгледа преморено,повеќе минутажа за Дест повеќе одмор за Алба,измените да ги прави порано,и да размисли добро која формација ке ја игра.
Се согласувам, досега со оглед на ростерот врши добра работа.

Главниот проблем во Барселона според мене е немањето класична фудбалска 9-ка во тимот.. затоа и реализацијата е најголем проблем. Од друга страна голем проблем е што дел од ,,кланот'' се уште се шлепа на стара слава пред се мислам на Бускец,Роберто,Пике ако веќе клубот доживува ТРАНЗИЦИЈА како што ние мислиме тогаш треба до корен да се расчисти со овие играчи сигурен сум дека Араухо,Пјанич и Дест ќе внесат многу поголема свежина доколку играат од почеток на ова кој ќе ги додадеме Тер Штеген,Де Јонг, Ансу Фати, Педри па и Кутињо имаме и повеќе од солиден тим што може да се носи со голем дел екипи

Куман МАЕСТРО! Треба малку оладување на глава кај Лео. Ајде да видеме како без Меси ќе се справи тимот.

Роберто и Бускетс :tapp:
Автоматски споено мислење:

На кој канал ке даваат?

Последно уредено:
Гризман треба на бајач да го пратиме, друго чаре нема.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Последно уредено:
Ама им го збрца Дембеле .. :cuc:

Тоа е таа каталонска пропагандна машинерија, Меси на клупа али Бускетс во никој случај. Реков јас, единствен начин да го седнат е уствари да го легнат, скршена нога нешто у тој стил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom