Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
жално е да се глада мутавиот гризман, желката бускетс, телето роберто. Кога овие би се ишутирале одма тимот ќе добие буст.

Ја искрено не ја сваќам форава со Гризман, првата сезона цел тим форсира игра на десна страна, сега кога го ставија десно цел ебан тим форсира игра на лева страна. Абе ја сваќам вундеркинд имаме таму лево, стварно сваќам 17 години има и алал да му е, ама немоеш секоја акција да ми форсираш Фати-Меси дај изебете се у гз.

ГО ОСТАВИ БУСКЕЦ ДАЛИ Е МОЖНО 2 ПО РЕД 90 ДА ГИ ИГРА леееееееееееееееееееееееееееееее.

Дај бе умри више еднаш бе, дај бе изгуби се бе све најмило женско у фамилија партиско каталонско што го имаш да ти ебам гнидо една.

Џабе е, Бускетс е заштитен од други фактори и тоа е тоа. Катастрофа од политика али тоа е, ќе го трпиме додека не падне ептен, или додека не скрши нога па да паузира година дена. Се надевам во скоро време.

Кутињо го истаде бе :tapp:
Телето роберто се спаси со повредава на Алба, само него на Бускестс и на Пикњ не им е нишо никогаш

Кутињо бе, единствениот шо играше денес. :pos: :pos: :pos: Покрај невидлив Де Јонг он го извади Кутињо цццццццццццццццццццццццццццццц

Со Кутињо ќе победевме, последниве десет минути ги нагазивме јако, то е.

Добро е, колку да не сечат во корен со лажните надежи после првите 2 утакмици. Катастрофа, очај, Валверде/Сетиен утакмица. Пресингот го заборавиле дома. Само Араухо и Кутињо со ОК оценка. Френки, Фати, Бускец, Серки, Меси, Гризман...отпад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom